Μάνατζερ Ζοζούλια: Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται έντονα για τον Ρομάν αλλά υπάρχει η τιμωρία | AEK Fans Blog

Μάνατζερ Ζοζούλια: Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται έντονα για τον Ρομάν αλλά υπάρχει η τιμωρία

Written By Panagiotis Dim on Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016 | 17:35

Διαβάστε όσα λέει ο ατζέντης του Ουκρανού διεθνή για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και το πρόβλημα που υπάρχει.


Μια μεγάλη συνέντευξη εξηγώντας πως έχει η κατάσταση με τον Ρομάν Ζοζούλια παραχώρησε στην Ουκρανία ο μάνατζερ του παίκτη, Αλεξάντερ Πανκόφ. Ο ατζέντης στις δηλώσεις του τονίζει το ουσιαστικό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον διεθνή φορ, ωστόσο υπογραμμίζει το πρόβλημα που υπάρχει με την τιμωρία του παίκτη.

Αναλυτικά όσα είπε Αλεξάντερ Πανκόφ : «Ναι, πράγματι είμαι τώρα στην Πολωνία στο Κίελτσε, όπου η ΑΕΚ κάνει την προετοιμασία της. Εδώ είχα μία ευχάριστη συνάντηση με τους φίλους μου από την ΑΕΚ, τον γενικό και τον αθλητικό της διευθυντή, αφού ο πελάτης μου Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και όλα πάνε κατ’ ευχήν. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες για σχετικά με τον Ζοζούλια και την ΑΕΚ. Ακόμα και δήθεν δηλώσεις μου στον ελληνικό τύπο για αυτή τη μεταγραφή. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον του ελληνικού συλλόγου για τον Ρόμαν, αλλά υπάρχει κάτι που σταματά όλες τις διαπραγματεύσεις. Δεν έχει να κάνει με την παικτική του ποιότητα που είναι απολύτως γνωστή στους Έλληνες. Είναι η τιμωρία του για το περίφημο ματς κυπέλλου. Σύμφωνα με τους δικηγόρους μας η εξάμηνη ποινή του θα ισχύει για τα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά και για τα εθνικά πρωταθλήματα, στο οποίο ο Ζοζούλια θα ξεκινήσει την σεζόν είτε μιλάμε για την Ουκρανία, την Ελλάδα ή την Ισπανία. Ωστόσο, έχουμε ήδη υποβάλει έφεση κατά της απόφαση αυτής και μάλλον θα κόψουμε ένα μέρος της, διότι 6 μήνες είναι πολύ βαριά ποινή και πρέπει να καταλάβουν ότι μιλάμε για τον βασικό επιθετικό της Εθνικής Ουκρανίας, που σε λίγο θα αρχίσει την προσπάθεια της για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μπορώ να επιβεβαιώσω λοιπόν τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις με την ΑΕΚ για τον Ζοζούλια. Από την πλευρά μας κάνουμε ότι μπορούμε ώστε ο Ρόμαν να επιστρέψει στα γήπεδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Η ΑΕΚ ξεκινάει νωρίς τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και πρέπει να ξέρουμε στο εγγύς μέλλον αν ο Ζοζούλια θα μπορεί να την βοηθήσει στην προσπάθεια της για πρόκριση στους ομίλους του Europa League, προσπάθεια που ξεκινά στο τέλος του μήνα. Όταν οι πληροφορίες για τον εξάμηνο αποκλεισμό είναι οριστικές και επίσημες, τότε θα καταστεί σαφές αν ο Ζοζούλια μπορεί να υπολογίζεται για την ΑΕΚ. Μέχρι τότε θα περιμένουμε και θα ελπίζουμε ότι ο Ρόμαν δεν θα χάσει την μισή σεζόν, κάτι που δεν θα ωφελήσει ούτε τον επόμενο του σύλλογο, ούτε την εθνική του ομάδα».

Πηγή: αεκ365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn