Γιατί ο Κετσπάγια δεν τα ''λέει'' στον Μελισσανίδη! | AEK Fans Blog

Γιατί ο Κετσπάγια δεν τα ''λέει'' στον Μελισσανίδη!

Written By geopu21 on Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 | 22:51

Θέλει να γίνει μεγάλος προπονητής ο Τιμούρ Κετσπάγια. Το καλό είναι ότι αισθάνεται προπονητής! Σκέπτεται και μιλάει ως προπονητής. Όχι μόνον μιλάει ελεύθερα ο Κετσπάγια, χωρίς το φόβο να «παρεξηγηθεί», να δώσει δικαιώματα στους μαλάκες στο χώρο.


Η γλώσσα του είναι «προπονητική». Για παράδειγμα. Τι να το κάνεις το καλύτερο ρόστερ, λέει, όταν η ομάδα δεν είναι έτοιμη, μεγάλη κουβέντα. Όπως ότι ένας προπονητής ανταγωνίζεται με το χρόνο, κάπως έτσι το είπε.

Ότι δεν θέλει να τον κρίνουν π.χ. στους δυο μήνες, αλλά στο τέλος της σαιζόν. Μιλάμε για έναν πρώην αξιόλογο ποδοσφαιριστής, ο οποίος ειδικά στην ΑΕΚ όριζε το παιχνίδι της ομάδας. Είχε κεντρικό ρόλο στην ομάδα ο Γεωργιανός, ο οποίος σήμερα είναι προπονητής της. Μία άλλη περίπτωση Μπάγεβιτς. Με τον Σέρβο η ΑΕΚ πήρε πρωτάθλημα.

Ο Κετσπάγια δεν δείχνει και πολύ αισιόδοξος ότι αυτός θα πάρει πρωτάθλημα. Είναι φανερό ότι αισθάνεται μία πίεση.

Και οι κουβέντες του σα να κρύβουν δικαιολογίες. Η ΑΕΚ και χωρίς τον Πογιέτ πήρε το κύπελλο. Τον Πογιέτ που δεν τον έκανε κέφι ούτε ο κόσμος της ΑΕΚ, ούτε ο Μελισσανίδης, επειδή η ομάδα έπαιζε αμυντικά. Μπορούσε, όμως, να παίξει επιθετικά; Με ποδόσφαιρο κατοχής. Με παιχνίδι απόλυτης πρωτοβουλίας.

 Η Πορτογαλία, λέει ο Κετσπάγια, με ποδόσφαιρο σκοπιμότητας, με αντιποδόσφαιρο, με μια νίκη πήρε το Ευρώ. Και οι παίκτες της και ο προπονητής έγιναν ήρωες, διότι μετράει το αποτέλεσμα. Τι να κάνει ο Κετσπάγια; Να παίξει η ΑΕΚ ως υποψήφια πρωταθλήτρια ή να τσουρνέβει αποτελέσματα με αντιποιοτικό ποδόσφαιρο. Αλήθεια, τι συμφωνία έκανε ο Κετσπάγια με τον Μελισσανίδη; Ακόμα και να μη χρειάστηκαν ούτε 5 λεπτά για να δώσουν τα χέρια, αυτά που έπρεπε να ειπωθούν μεταξύ τους, τα είπανε.

Υπάρχει κάτι άλλο; Δεν έχει φήμη παραλόγου ο Μελισσανίδης. Να ζητάει περισσότερα απ' όσα μπορεί η ομάδα. Να περιμένει από τον προπονητή να βγάλει το μαγικό ραβδί του.

Ένα πράμα καίει τον Μελισσανίδη, όσο κι αν καταλαβαίνει ότι ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει, δικαιούται πρωτάθλημα. Να μη ξαναβρεθεί χρεωμένη η ΠΑΕ. Ποτέ αυτό. Τέλος πάντων, αν ο Κετσπάγια θέλει κάτι να «ξεκαθαρίσει», αντί να τα λέει με τους δημοσιογράφους για να τους «ακούσει» ο Μελισσανίδης, το καλύτερο είναι να μιλήσει απ' ευθείας με το αφεντικό.

*apodytiriakias.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn