ΟΛΗ η ΑΕΚ μια γροθιά! | AEK Fans Blog

ΟΛΗ η ΑΕΚ μια γροθιά!

Written By Juker on Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 | 22:56

Ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την κάρτα φίλου με την συμμετοχή ΠΑΕ, ΚΑΕ και ORIGINAL 21 για την ενίσχυση της ΜΑΝΑΣ ΑΕΚ


H Μάνα ΑΕΚ ενημερώνει τον κόσμο της ΑΕΚ ότι εγκαθίσταται πιλοτικά για φέτος με προοπτική μόνιμης κι υποχρεωτικής εφαρμογής στο μέλλον, το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ και τίθεται σε κυκλοφορία η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ, ως έμπρακτο αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας του Σωματείου με την ΠΑΕ ΑΕΚ και την ΚΑΕ ΑΕΚ αλλά και με την σημαντική παρέμβαση – αποδοχή του εγχειρήματος από το μεγαλύτερο φορέα του ενωσίτικου συνδεσμιακού κινήματος, την ORIGINAL 21.

H ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ εκδίδεται με κόστος 10,00 ευρώ και για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με στόχο την οικονομική ενίσχυση της Μάνας ΑΕΚ.

Οι κάτοχοι της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ θα μπορούν με την επίδειξή της να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας και απλά εισιτήρια αγώνων της ΠΑΕ ΑΕΚ και ΚΑΕ ΑΕΚ και θα απολαμβάνουν προνομίων και εκπτώσεων σε συνεργαζόμενες με την ΑΕΚ επιχειρήσεις και χορηγούς.
Σημειώνεται ότι με απόφαση της ORIGINAL 21, η αγορά και προμήθεια ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ για τα μέλη της είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Από σήμερα οι παραγγελίες και αγορές της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ θα γίνονται στα Γραφεία ΑΕΚ και στο Τμήμα Πωλήσεων Καρτών Διαρκείας ΚΑΕ ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Εντός των επομένων ημερών θα γνωστοποιηθούν οι τρόποι και τα σημεία αγοράς της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις με τα προνόμια προς τους κατόχους.

*aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn