Αυτό είναι το σύμβολαιο του Αλμέιδα! | AEK Fans Blog

Αυτό είναι το σύμβολαιο του Αλμέιδα!

Written By Juker on Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016 | 21:44

Μπόνους στόχων-«θηρία» τα οποία μπορούν να εκτοξεύσουν το ετήσιο συμβόλαιό του από τις (γκαραντί) 500.000 ευρώ μέχρι και τις 750.000 ευρώ ετησίως συμπεριλαμβάνονται στην συμφωνία του Ούγκο Αλμέϊδα με την ΑΕΚ.


Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας, ο Πορτογάλος φορ μπορεί να δέχθηκε δίχως να μπει σε «σκληρές διαπραγματεύσεις» να ρίξει τις αρχικές του απαιτήσεις οι οποίες ξεπερνούσαν τις 650.000 ευρώ καθαρά χρήματα τον χρόνο, όμως από εκεί και πέρα στο τραπέζι μπήκαν τα «μπόνους στόχων» που είναι… ουκ ολίγα!

Μπόνους για κατάκτηση πρωταθλήματος, κυπέλλου, αριθμό γκολ-πρώτου σκόρερ, συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, στόχοι που αφορούν είτε προσωπικά είτε ομαδικά επιτεύγματα. Ο Ούγκο Αλμέϊδα έδειξε στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι πιστεύει πολύ στον εαυτό του και θεωρεί ότι μπορεί να «πιάσει» αρκετούς από τους συγκεκριμένους στόχους.

Για το διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ ο Πορτογάλος θα πάρει δεδομένα καθαρό ποσό ενός εκατ. ευρώ, όμως αν μπορέσει να πετύχει τους περισσότερους εκ των στόχων, αυτό το ποσό δύναται να αυξηθεί κατά το ήμισυ, δηλαδή να φτάσει μέχρι και το 1,5 εκατ. ευρώ σε δύο χρόνια. Ή αν προτιμάτε τις 750.000 ευρώ για την πρώτη του σεζόν.

Αυτή η συμπεριφορά έκανε πολύ καλή εντύπωση στους ανθρώπους της ΑΕΚ καθώς ο Αλμέϊδα δεν επέμεινε στα γκαραντί χρήματα που αρχικά ζήτησε, αλλά έδειξε ότι έχει στόχους να πετύχει με την ΑΕΚ, ο ίδιος να επανέλθει σε «τοπ επίπεδο» και να… βελτιώσει όσο γίνεται περισσότερο τον τραπεζικό του λογαριασμό!

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn