Οι θέσεις ξένων στην ΑΕΚ, οι αποχωρήσεις και η καθυστέρηση για Μπελκαρουί | AEK Fans Blog

Οι θέσεις ξένων στην ΑΕΚ, οι αποχωρήσεις και η καθυστέρηση για Μπελκαρουί

Written By geopu21 on Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 | 22:52

Τι συμβαίνει με τον Αλγερινό στόπερ, τους φορ που κοιτάει η ΑΕΚ, τον Πατίτο και ποιοι θα αποχωρήσουν από το υπάρχον ρόστερ


Στην ΑΕΚ κοιτούν τα πάντα τις τελευταίες ώρες σχετικά με το ρόστερ και τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, αλλά και φυσικά αυτούς που θα έρθουν. Το ρόστερ θα διαμορφωθεί φυσικά στην Αθήνα, με την Ένωση να επιστρέφει αύριο στη βάση της και να παίρνονται οι τελικές αποφάσεις. Πάμε λίγο να δούμε όμως πως έχουν τα δεδομένα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα θέμα με τις θέσεις ξένων στην ομάδα. Οι θέσεις έχουν «κλείσει» με την παρουσία των Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Ντίας, Βάργκας, Ζόριτς και Φαγιέ. Παράλληλα όμως θέση ξένου καλύπτει ο Πατίτο, η περίπτωση του οποίου προχωράει θετικά για την ΑΕΚ, όπως θέση ξένου πιάνει όμως και ο Μπελκαρουί.

Κι αν για τον Πατίτο δεν χωράει αμφιβολία πως θα προχωρήσει η Ένωση στη μεταγραφή, για τον Μπελκαρουί υπάρχει ένα «πάγωμα» αυτή τη στιγμή.

«Πάγωμα» που έχει να κάνει φυσικά και με τη βίζα του, η οποία ακόμη δεν έχει εκδοθεί. Στην ΑΕΚ θα αδειάσουν θέσεις ξένων από το υπάρχον ρόστερ. Ο Φαγιέ για παράδειγμα θα αποχωρήσει, λογικά με τη μορφή δανεισμού. Έτσι θα καλυφθεί η θέση ξένου, με την αποχώρηση Φαγιέ από τον Πατίτο – εφόσον φυσικά δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο.

Από την άλλη υπήρχε η σκέψη να δοθεί μια ευκαιρία στον Ζόριτς, αλλά ο ερχομός Πατίτο θα κάνει δύσκολο το έργο του Κετσπάγια να τη δώσει… Έτσι φεύγει, λογικά και ο Ζόριτς (δανεικός) και αδειάσει άλλη μια θέση ξένου.

Υπάρχει όμως στο κόλπο και ο φορ… Η ΑΕΚ κοιτάει περιπτώσεις και κοινοτικών, αλλά και ΜΗ κοινοτικών ποδοσφαιριστών. Όπως σημαίνει πως αν έρθει ένας ξένος σέντερ φορ και ο Πατίτο δεν… χωράει στις θέσεις ξένων ο Μπελκαρουί. Γι’ αυτό και στην ΑΕΚ περιμένουν λίγο ακόμα, έχοντας συνεχή και καλή επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη.

*aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn