Πιάνουν δουλειά με πρόγραμμα Γιουρόπα | AEK Fans Blog

Πιάνουν δουλειά με πρόγραμμα Γιουρόπα

Written By geopu21 on Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 | 15:08

Αν η πρώτη ευρωπαϊκή μάχη της ΑΕΚ δεν ήταν σε απόσταση μόλις δέκα ημερών, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα είχε δώσει στους παίκτες του ρεπό και για τη σημερινή μέρα.


Άλλωστε ο Γεωργιανός τεχνικός έχει δείξει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, πως δίνει τεράστια σημασία στην ξεκούραση των ποδοσφαιριστών του.

Όμως τα περιθώρια πλέον είναι πολύ στενά και ο Κετσπάγια έχει ακόμα πολλά που θέλει να δουλέψει. Γι αυτό και μετά το χθεσινό ρεπό, σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν στην δουλειά στα Σπάτα. Και μπαίνουν κατευθείαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς .

Το πρόγραμμα της δουλειάς που θα ακολουθήσουν από σήμερα κιόλας οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, θα είναι εντελώς διαφορετικό, σε σχέση με το Κίελτσε. Μονές προπονήσεις κατά κύριο λόγο, λιγότερη δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και προσανατολισμός στην προετοιμασία της ομάδας για το πρώτο ματς.

Ο Κετσπάγια θα δουλέψει πολύ με τον κορμό που έχει στο μυαλό του, καταρχήν για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Σεντ Ετιέν.

Και κομμάτι αυτής της προετοιμασίας, αποτελεί και το φιλικό της Τετάρτης. Αλλά κυρίως η δουλειά θα γίνει στις προπονήσεις στα Σπάτα.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn