Ο ξεχωριστός κύριος Κετσπάγια | AEK Fans Blog

Ο ξεχωριστός κύριος Κετσπάγια

Written By geopu21 on Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016 | 21:35

Όταν δίνει οδηγίες στους παίκτες του, ακούγεται σ’ ολόκληρο το Κίελτσε. Όταν βρει μπάλα μπροστά του, αρχίζει να κάνει κόλπα. Όταν ξεκινά η προπόνηση, θέλει να είναι τα πάντα τακτοποιημένα, ακόμα και τα ισοτονικά ποτά στα ποτήρια τους.


Όταν βρει ευκαιρία, θα κάνει πλάκα. Όταν δεν τον προσέχουν, θα βάλει γκάζια. Όταν όλα γίνουν όπως πρέπει, θα μοιράσει απλόχερα μπράβο σ’ όλους. Αυτός είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, όπως έχει περάσει από τις ακτίνες Χ του enwsi.gr, αυτές τις πέντε μέρες στο Κίελτσε. Ο ξεχωριστός κύριος Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός τεχνικός έχει ήδη βάλει το στίγμα του στην ομάδα. Άλλωστε είναι δεδομένα μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Και φαίνεται από κάθε του κίνηση. Πιο χαρακτηριστικό ίσως, είναι ο τρόπος που δίνει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του. Με δυνατή φωνή και έντονο ύφος, θέλει να τονίζει κάθε του λέξη, κάθε του εντολή, κάθε του παρατήρηση, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του όχι μόνο να ακουν, αλλά να εμπεδώνουν.

Ο Κετσπάγια, επίσης, είναι ένας προπονητής που δεν αφήνει απολύτως τίποτα στην τύχη. Ελέγχει τα πάντα, φροντίζει τα πάντα, τσεκάρει τα πάντα. Θέλει να είναι βέβαιος πως η δουλειά θα γίνει σωστά και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την εκτέλεση των ασκήσεων και την εικόνα των παικτών μέσα στο γήπεδο κατά την διάρκεια της προπόνησης. Για τον Κετσπάγια είναι σημαντικό ακόμα και να είναι έτοιμα τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών για αλλαγή ή τα μπουκάλια με το νερό στην θέση τους και τα ισοτονικά σερβιρισμένα στα ποτήρια.

Για τον τεχνικό της ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό να βγάζουν οι παίκτες του ένταση και πάθος μέσα στις προπονήσεις. Προφανώς και τον ικανοποιεί όταν κάνουν σωστά όλα όσα τους λέει. Όμως είναι εξίσου σημαντικό για τον Κετσπάγια, η θέληση και το πάθος. Άλλωστε δεν είνα τυχαίο ούτε το γεγονός πως ο τεχνικός της ΑΕΚ μοίραζε πολλά μπράβο όταν στα «διπλά» οι παίκτες του κυνηγούν το νικητήριο γκολ μέχρι την τελευταία φάση. Ούτε τυχαίο είναι που πήρε ο Κετσπάγια αφορμή από το γκολ του Μάνταλου στην τελευταία φάση, για να αναλύσει πόσο σημαντικό είναι μια ομάδα εκτός απο ποιότητα, να βγάζει και πάθος για το αποτέλεσμα.

Γενικώς εκείνο που ο Κετσπάγια έχει δείξει αυτές τις πρώτες μέρες στο τιμόνι της ΑΕΚ, είναι πως πρόκειται για μια ξεχωριστή και έντονη προσωπικότητα. Είναι ένας προπονητής που ποντάρει πολλά στην σκληρή δουλειά αλλά και στην άψογη οργάνωση.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn