Έσωσε η Ρεάλ την ΑΕΚ | AEK Fans Blog

Έσωσε η Ρεάλ την ΑΕΚ

Written By geopu21 on Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016 | 22:26

Τα πράγματα τελικά δεν είναι όπως φαίνονται. Μπορεί οι απειλές της ΦΙΜΠΑ προς την ΑΕΚ να είναι νομικά αβάσιμες, ωστόσο τα χαρμόσυνα μαντάτα έρχονται από το εξωτερικό. Από την Ισπανία συγκεκριμένα.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Ελ Μούντο, η ισπανική ομοσπονδία σε συνεργασία με την λίγκα της χώρας και τον αντίστοιχο Υφυπουργό Αθλητισμού, κάλεσαν τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο EuroCup για να τις εκβιάσουν ωμά, με σκοπό να παραδοθούν στις ορέξεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας “Ή πειθαρχείτε στη ΦΙΜΠΑ, ή αποβάλλεστε από το πρωτάθλημα“.

Οι τέσσερις ομάδες (Βαλένθια, Γκραν Κανάρια, Μάλαγα και Μούρθια), πήγαν στη συνάντηση, αλλά έχοντας και έναν σύμμαχο μαζί. Τη Ρεάλ! Η τεράστια δυναμική των Μαδριλένων, άλλαξε τις ισορροπίες και έδωσε την ευκαιρία στις υπόλοιπες ομάδες να δυναμώσουν και να πεισμώσουν πολύ περισσότερο, λέγοντας πως θα αγωνιστούν όπου εκείνες θέλουν.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτή η εξέλιξη δίνει την ευκαιρία και στην ΑΕΚ να βλέπει άκρως αισιόδοξα το μέλλον ως προς την συμμετοχή της στο EuroCup, καθώς φαίνεται πως το μέτωπο ακόμα αντέχει.

*ebasket.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn