Ο Ντέμης επιστρέφει με ρόλο έκπληξη! | AEK Fans Blog

Ο Ντέμης επιστρέφει με ρόλο έκπληξη!

Written By Panagiotis Dim on Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016 | 11:36

Διαβάστε για το επόμενο βήμα του Ντέμη Νικολαΐδη.

Πέρασαν σχεδόν οκτώ χρόνια από τη δήλωση παραίτησης του Ντέμη Νικολαΐδη από τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Σ' αυτό το διάστημα έχει παραμείνει μακριά από τα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σπάνια επισκέπτεται το γήπεδο και ακόμη πιο σπάνια μιλάει για την Ένωση ή το ελληνικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Αντιθέτως, μέσα από τα social έχει ουκ ολίγες φορές τοποθετηθεί με αφορμή ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές συναντήσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsit, τις τελευταίες εβδομάδες ο Ντέμης έχει αρχίσει να σκέφτεται τη μεγάλη επιστροφή του -μια και η αγάπη του για το άθλημα είναι δεδομένη- αλλά αυτή τη φορά από διαφορετικό μετερίζι. Αφετηρία αποτελεί η προσέγγισή του από ραδιοφωνικό σταθμό ώστε να φορέσει ακουστικά και να λάβει το ρόλο του παραγωγού, έχοντας τη δική του εκπομπή.

Οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις και η κατάληξή τους αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Αφενός λόγω του γεγονότος ότι θα είναι η πρώτη φορά που άνθρωπος του αθλητισμού θα λάβει αυτόν το ρόλο και αφετέρου λόγω της πολυσχιδούς προσωπικότητάς του.

Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn