«Μπάσιμο» της Κόλο Κόλο για Μπουονανότε, περιμένει η Ουνιβερσιδάδ! | AEK Fans Blog

«Μπάσιμο» της Κόλο Κόλο για Μπουονανότε, περιμένει η Ουνιβερσιδάδ!

Written By Panagiotis Dim on Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016 | 18:10

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από την Χιλή η Κόλο Κόλο κατέθεσε πρόταση στον Ντιέγκο Μπουονανότε και προσπαθεί να τον «κλέψει» μέσα από τα χέρια της Ουνιβερσιδάδ, που περιμένει την απάντηση του ποδοσφαιριστή. Η «διαφωνία» του 28χρονου με τους μάνατζερ του.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA από την Χιλή τις τελευταίες ώρες η Κόλο Κόλο επανήλθε δυναμικά στο «κόλπο» της απόκτησης του Ντιέγκο Μπουονανότε και κατέθεσε πρόταση στον 28χρονο μεσοεπιθετικό με ετήσιες αποδοχές, που αγγίζουν τα 360.000 δολάρια.  Η Κόλο Κόλο προσπαθεί να κλέψει τον ποδοσφαιριστή μέσα από τα χέρια της Ουνιβερσιδάδ, η οποία την ίδια ώρα πιέζει την πλευρά του ποδοσφαιριστή να «τελειώσει» με την ΑΕΚ και να πει το «ναι» στην δική της πρόταση.

Ο «μύλος» που έχει δημιουργηθεί με τον Μπουονανότε έχει να κάνει (και) με την διχογνωμία που παρατηρείται ανάμεσα στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και τους μάνατζερ του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Χιλή το γραφείο που εκπροσωπεί τον Μπουονανότε τον «πιέζει» να δεχθεί την πρόταση της Ουνιβερσιδάδ, καθώς έχει εξαιρετική συνεργασία με την ομάδα και έχει κάνει στο παρελθόν πολλές δουλειές μαζί της. Ο Μπουονανότε δείχνει να προτιμάει την Κόλο Κόλο, καθώς την θεωρεί «μεγαλύτερο όνομα» και την δεδομένη στιγμή όλα είναι ανοιχτά.

Όπως και να έχει άμεσα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την περίπτωση του Αργεντινού. Η Ουνιβερσιδάδ δείχνει να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τον κάνει δικό της, δεδομένου ότι «δουλεύει» ημέρες την υπόθεση του Μπουονανότε και έχει στο πλευρό της τους εκπρόσωπους του ποδοσφαιριστή, αλλά η πρόταση της Κόλο Κόλο έβαλε... δεύτερες σκέψεις στο μυαλό του παίκτη.

Πηγή: sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn