Απίστευτο: Εκεί πηγαίνει δανεικός ο Γιαννιώτας! | AEK Fans Blog

Απίστευτο: Εκεί πηγαίνει δανεικός ο Γιαννιώτας!

Written By Juker on Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016 | 23:07

Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γιάννη Γιαννιώτα;


Τις τελευταίες μέρες φίλοι μου έχει ξεκινήσει μια νέα οργανωμένη προσπάθεια συκοφάντησης του διευθυντή facebook (και σοφέρ εσχάτως) του Ολυμπιακού. Οι γνωστοί κύκλοι της οπισθοδρόμησης προσπαθούν να μας πείσουν ότι το non Karapapaper που μοίρασε μετά τη φυγή Σίλβα και το οποίο χρέωνε στον Πορτογάλο τη μη χρησιμοποίηση του «έτοιμου Γιαννιώτα» διαψεύστηκε, γιατί και ο Βίκτορ τα ίδια κάνει με τον νεαρό. Η αλήθεια φυσικά είναι εντελώς διαφορετική.

Ο Ισπανός προπονητής είχε σε μεγάλη εκτίμηση τον Γιαννιώτα (τον θεωρούσε κράμα Χάρη Παππά-Καρτερουλιώτη), όμως αναγκάστηκε να τον κόψει από την αποστολή για τηλεοπτικούς λόγους. Τον ήθελε ο πρόεδρος δανεικό για ένα χρόνο στο κανάλι του για να είναι πλήρης ο φάκελος που κατέθεσε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φιλάνθρωπος έχει δηλώσει τον Σάββα υπεύθυνο ψυχαγωγικού προγράμματος (και πανελίστα στο “Ερωτοδικείο” δίπλα στην Πέπη Τσεσμελή), ενώ έχει δεσμευτεί ότι θα υπάρχει ειδική στήλη τηλεοπτικής κριτικής στον «Γαύρο» την οποία θα υπογράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης (Ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης της αθλητικής δημοσιογραφίας).

Ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζετε φίλοι μου, σαν απλοί τηλεθεατές και εραστές της καλής τηλεόρασης πρέπει να παρακαλάτε να πάρει άδεια ο πρόεδρος. Σκεφτείτε μόνο τι ωραία θα περνάμε με αυτά που θα διαβάζουμε. Για παράδειγμα, φεύγει ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού, Πέτρος Μπούτος. Αμέσως μετά ο Κώστας-Νότιγχαμ βγάζει non Karapapaper που λέει:

«ΓIA ΜΠΟΥΤΟ: AYTA ΠOY MAΣ EIΠE EINAI:

-ΔEN HΞEPE AN MΠOPEI NA EINAI AΠOΛYTA ΣYΓKENTPΩMENOΣ ΣTΟ ΚΑΝΑΛΙ KAI EMEIΣ ΘEΛOYME (EIΔIKA EN OΨEI ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ) ENAN ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ME TO... MAXAIPI ΣTA ΔONTIA KAI AΠOΛYTA ΣYΓKENTPΩMENO ΩΣTE NA KANOYME TΟ 20% ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΠOY XPEIAZOMAΣTE.

-AΠO TΗ ΣTIΓMH ΠOY HΘEΛE NA ΦYΓEI ΓIA ΠPOΣΩΠIKOYΣ ΛOΓOYΣ ΔEN MΠOPOYΣAME NA KANOYME KATI

-TO ANAKOINΩΣE ΣTOYΣ ΠAΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ Η ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ ΠOY EINAI EΔΩ ΣTΑ STUDIO ΚΑΠΑ».

Και το καλύτερο; Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Ολυμπιακού θα είναι πιο λαμπερά και από του «Χάι». Πάρτε μια μικρή γεύση από «Γαύρο» και «Πρωταθλητή» της νέας τηλεοπτικής εποχής και κάντε την ευχή σας να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn