ΑΕΚ παντού, ακόμα και στη Βραζιλία! | AEK Fans Blog

ΑΕΚ παντού, ακόμα και στη Βραζιλία!

Written By Juker on Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 | 21:57

Την μεγάλη αγάπη του για την ΑΕΚ έδειξε ο πρώην ποδοσφαιριστής της, Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος έφτιαξε ομάδα με το σήμα και το όνομα της «Ένωσης» στη Βραζιλία! 


Ο παλιός παίκτης της ΑΕΚ, Ζούλιο Σέζαρ, φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει τα όμορφα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα και επέλεξε να κάνει κάτι για να συνδεθεί εκ νέου με την «Ένωση».

Αποφάσισε να δημιουργήσει στην πόλη του Ρίο μια ομάδα που απευθύνεται σε μικρές ηλικίες, με τα χρώματα του καινούριου συλλόγου να παραπέμπουν σε εκείνα της ΑΕΚ. Η νεοσύστατη ομάδα θα φορά κιτρινόμαυρα και για σήμα θα έχει τον δικέφαλο αετό. Το όνομα που της έδωσε είναι «ΑΕΚ Ρίο».

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα μάθει τα μυστικά της μπάλας στα μικρά παιδιά, αφού φέρεται να έχει αναλάβει τη θέση του προπονητή. Με αυτόν τον τρόπο θα μείνει κοντά στο άθλημα που τόσο αγαπά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο παίκτης που φορούσε το νούμερο 99 στην «Ένωση», δεν είναι το μοναδικό πρώην στέλεχος της ΑΕΚ που έχει φτιάξει ακαδημία με τα χρώματα της ομάδας στο εξωτερικό. Άλλος ένας παλιός ποδοσφαιριστής που έχει προχωρήσει στο ίδιο εγχείρημα είναι ο Εμανουέλ Ρουίζ, ο οποίος δημιούργησε ακαδημίες του «δικέφαλου αετού» στην Αργεντινή.

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn