Ο Μπάγεβιτς φέρνει τον εκλεκτό του στην ΑΕΚ! | AEK Fans Blog

Ο Μπάγεβιτς φέρνει τον εκλεκτό του στην ΑΕΚ!

Written By geopu21 on Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016 | 23:07

Ολοκληρώνεται το ντιλ με τον διακαή πόθο του εκτελεστικού διευθυντή και η ηρεμία του επανέρχεται...


Τελικά θα του... γίνει, όπως όλα δείχνουν, το χατίρι του Ντούσκο. Δηλαδή, να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Γκόικο Κάτσαρ στην ΑΕΚ.

Του ποδοσφαιριστή που εκείνος έχει εισηγηθεί και που αποτελεί μια επιλογή την οποία πιστεύει πολύ ο Σέρβος εκτελεστικός διευθυντής του Δικεφάλου.

«Παπούτσι από τον τόπο του...», δικαιολογημένα θα σκεφτεί κανείς. Κι έτσι είναι. Ο Μπάγεβιτς εμπιστεύεται τους συμπατριώτες του και δεν το έχει κρύψει ποτέ.

Επέμενε για τον Κάτσαρ εδώ και εβδομάδες, σε βαθμό μάλιστα, όπως λένε οι κακές γλώσσες..., να αποστασιοποιηθεί από τα μεταγραφικά τις τελευταίες ημέρες, επειδή έβλεπε ότι πάει να χαλάσει (και αυτό) το ντιλ με «δικό» του παιδί.

«Ούτε στην Πολωνία δεν πήγε να παίξει το αγαπημένο του... ταβλάκι, όπως κάθε χρονιά», σχολίαζαν με νόημα πολλοί στην κιτρινόμαυρη οικογένεια αυτές τις ώρες.

Και έχουν δίκιο. Πάντα ο Μπάγεβιτς ταξίδευε από την αρχή στις προετοιμασίες, αλλά φέτος επέλεξε τις... ελληνικές παραλίες.

Οι ίδιες... γλώσσες, υποστηρίζουν όμως πλέον, πως την Παρασκευή ο Ντούσκο θα πάει στο Κιέλτσε. Μαζί με τον Κάτσαρ. Τυχαίο; Δεν... νομίζουν!

Όπως και να έχει ο Σέρβος αμυντικός μέσος, που αγωνίζεται και ως στόπερ, απέχει μια ανάσα από την ΑΕΚ.

Και την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα καθώς αναμένεται στην Αθήνα για τον τελευταίο κύκλο των διαπραγματεύσεων και την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.

*onspots.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn