«Όχι» της Κάλιαρι σε επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για Τσοπ! | AEK Fans Blog

«Όχι» της Κάλιαρι σε επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για Τσοπ!

Written By Panagiotis Dim on Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016 | 23:16

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από την Ιταλία, η Κάλιαρι απέρριψε επίσημη πρόταση δανεισμού της ΑΕΚ για τον Κροάτη φορ, Ντούγε Τσοπ.


Αρνητική ήταν η απάντηση της Κάλιαρι σε επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για τον Κροάτη επιθετικό, Ντούγε Τσοπ. Αυτό προκύπτει από ιταλικές πηγές του SDNA, που αναφέρουν ότι η Ένωση κατέθεσε στην ομάδα της Σαρδηνίας επίσημη πρόταση δανεισμού (με οψιόν αγοράς) για τον 26χρονο φορ, ωστόσο αυτή δεν έγινε αποδεκτή από την ιταλική ομάδα.

Ο δείκτης δυσκολίας για την περίπτωση του Τσοπ φαίνεται από το γεγονός ότι οι ίδιες ιταλικές πηγές ανέφεραν στο SDNA, ότι ο σύλλογος της Σαρδηνίας απέρριψε πρόταση από ομάδα της Κίνας ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Τσοπ, ο οποίος έκανε πολύ καλή σεζόν πέρυσι ως δανεικός στην Μάλαγα, όπου σκόραρε 7 φορές σε 31 παιχνίδια στην Primera Division.

Από ιταλικής πλευράς πάντως τονίστηκε η πεποίθηση πως η ΑΕΚ μπορεί να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση, κάτι που μπορεί να βάλει τις δύο ομάδες ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αφού η Κάλιαρι φέρεται να διατεθειμένη να συζητήσει με κάθε ενδιαφερόμενο σύλλογο για τον 26χρονο Κροάτη φορ, ο οποίος δεν έπιασε στην ομάδα της Σαρδηνίας, που όμως επένδυσε 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τον θεωρεί ακριβό περιουσιακό της στοιχείο.

Πηγή: sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn