Καμία αμφιβολία από πλευράς Μπελκαρουί | AEK Fans Blog

Καμία αμφιβολία από πλευράς Μπελκαρουί

Written By geopu21 on Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016 | 18:12

Μετά από αρκετό καιρό ταλαιπωρίας, όπως όλα δείχνουν ο Μπελκαρουί θα βρίσκεται την Δευτέρα στην Αθήνα, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.


Από 1000 κύματα έχει περάσει η μεταγραφή του Μπελκαρουί στην Ένωση, καθώς το θέμα με την βίζα του δεν κατάφερε να λυθεί άμεσα. Κάθε φορά που η πλευρά του ποδοσφαιριστή νόμιζε ότι έχει τελειώσει με το διαδικαστικό κομμάτι, κάτι νέο εμφανιζόταν και τους άφηνε πίσω.

Τελικά, μετά από πολύ κόπο φαίνεται ότι η βίζα του είναι έτοιμη και την Δευτέρα θα βρίσκεται στην Ελλάδα, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του, με τους μάνατζερ του  παίκτη να έχουν ήδη ενημερώσει την ΑΕΚ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήξερε ότι η άφιξή του θα πραγματοποιούνταν την Δευτέρα που μας πέρασε, τα πλάνα άλλαξαν και πλέον είναι σίγουρος ότι τίποτα δεν θα αλλάξει αυτή τη φορά, καθώς έχει τα εισιτήρια στα χέρια του και περιμένει επιτέλους να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ.

Βέβαια, πάντα υπάρχει ένα ερωτηματικό, καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση με τον Ντάρκο Ζόριτς, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει αδειάσει θέση ξένου, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα διευθετηθεί.

Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δηλωθεί ούτε στην Ευρώπη, καθώς η λίστα της ΑΕΚ παραδόθηκε χθες στην ΟΥΕΦΑ.

*aek1924.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn