Κατευθείαν στην Αθήνα θα ενταχθεί στην ΑΕΚ ο Μπελκαρουί | AEK Fans Blog

Κατευθείαν στην Αθήνα θα ενταχθεί στην ΑΕΚ ο Μπελκαρουί

Written By Panagiotis Dim on Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 | 14:41

Ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης της βίζας για να έρθει για υπογραφές ο 25χρονος σεντερ μπακ όμως δεν θα προλάβει να πάει καθόλου στην Πολωνία.

Στην Αθήνα αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες ο Χισέμ Μπελκαρουί για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ηδη ο πανύψηλος Αλγερινός αριστεροπόδαρος στόπερ φαίνεται πως έχει ενημερώσει για το τι χρειάζεται την ΑΕΚ και σύντομα θα λάβει λάβει τα απαραίτητα για την έκδοση βίζας εγγραφα ώστε να ολοκληρώσει την διαδικασία στην πατρίδα του και να έρθει στην Ελλάδα για υπογραφές στο συμβόλαιο του που πιθανότατα θα είναι διετές.

Ο 25χρονος ύψους 1.95 σέντερ μπακ που έρχεται να συμπληρώσει την βασική αμυντική τετράδα της ΑΕΚ με στοιχεία που δεν υπάρχουν αφού είναι αριστεροπόδαρος και πολύ δυναμικός σέντερ μπακ. Οι διαδικασίες τρέχουν λοιπόν, η συμφωνία είναι σχεδόν δεδομένη, αλλά όπως γίνεται κατανοητό φαντάζει απίθανο να δούμε τον ποδοσφαιριστή να ταξιδεύει στην Πολωνία.  Η ομάδα επιστρέφει στην Ελλάδα στα τέλη της εβδομάδας και κάπου εκεί αναμένεται και η άφιξη του Αλγερινού διεθνή με την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών. Ο παίκτης θα ενταχθεί στην Αθήνα στην προετοιμασία ενόψει του πρώτου Ευρωπαϊκού αγώνα στις 28 Ιουλίου.

Πηγή: aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn