Είχαν αρχίσει από Ιανουάριο τα προβλήματα με Μιλοβάνοβιτς... | AEK Fans Blog

Είχαν αρχίσει από Ιανουάριο τα προβλήματα με Μιλοβάνοβιτς...

Written By d pourn on Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 | 23:45

Ποιες καταστάσεις είχαν δημιουργήσει πάγο στη σχέση του Σέρβου με την διοίκηση και τον Μπάγεβιτς.


Τα προβλήματα με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς δεν είναι τωρινά στην ΑΕΚ. Έχουν αρχίσει από τον χειμώνα. Διάφορες καταστάσεις από τότε είχαν μπερδέψει την κατάσταση.

Καταρχάς δεν κατάφερε να απομακρύνει τον Κρισάντους (που ο ίδιος είχε φέρει στα Σπάτα) και η Ένωση συνέχισε να πληρώνει για έναν ακόμα χρόνο. Επιπλέον, δεν μπόρεσε να “διώξει” ούτε τους Άρθο, Μπουονανότε. Ψάχτηκε σε Τουρκία, Ρωσία και Ασία για τους δυο τους, αλλά μηδέν εις το πηλίκο.

Την ίδια ώρα, όλες οι προτάσεις του για ενίσχυση του συλλόγου είχαν πέσει στο κενό. Ότι περιπτώσεις παικτών πρότεινε και τις οποίες αποδέχτηκε ο Πογέτ, δεν οδηγήθηκαν σε ντιλ.

Αποτυχία στις διαπραγματεύσεις, με αποτέλεσμα στο παρά... πέντε, ο τότε τεχνικός του συλλόγου να βγει μπροστά και να κλείσει (ουσιαστικά μόνος του) τους Πέκχαρτ και Ζουκουλίνι.

Τους τελευταίους μήνες είχε παρατηρηθεί και ένα επιπλέον φαινόμενο. Οι αποστάσεις που δημιουργήθηκαν με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οι δυο τους δεν είχαν την συνεργασία που είχαν τον πρώτο καιρό, με τον Ντούσκο να μένει στο περιθώριο και να αφήνει τον τεχνικό διευθυντή να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.

Ο Μπάγεβιτς έλεγχε τις κινήσεις βέβαια και την... πρόοδό του. Ποια η θέση του Σερβοέλληνα στην κατάσταση που δημιουργήθηκε από χθες; Προσπαθεί να απέχει ξανά. Αφήνει τον Μελισσανίδη να την ξεκαθαρίσει. Άλλωστε ότι έχει να πει εκείνος για το θέμα, το γνωρίζει πολύ καλά ο επιχειρηματίας...

*onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn