Στην Αθήνα η FIFA, βλέπει Γκιρτζίκη, Κοντονή | AEK Fans Blog

Στην Αθήνα η FIFA, βλέπει Γκιρτζίκη, Κοντονή

Written By Panagiotis Dim on Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016 | 13:38

Στη χώρα μας βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης 6/7 ο εκπρόσωπος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, για να «τρίξει τα δόντια» στην ΕΠΟ και να συναντηθεί με τον υφυπουργό Αθλητισμού.


Με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη συναντάται αυτή την ώρα ο εκπρόσωπος της FIFA για τα ελληνικά ζητήματα και πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας, Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Ο ερχομός του στη χώρα μας έχει να κάνει με την άρνηση της ΕΠΟ να πειθαρχήσει στις επιταγές της FIFA και να εγκρίνει τον εναρμονισμένο με τα διεθνώς ισχύοντα Κώδικα Δεοντολογίας που της έστειλε η παγκόσμια ομοσπονδία.

Η FIFA έχει δώσει στην ελληνική ομοσπονδία δέκα ημέρες προθεσμία και υπάρχει στις τάξεις της έντονη δυσαρέσκεια για το πώς η ηγεσία της ΕΠΟ έχει χειριστεί μέχρι τώρα το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κουτσοκούμνης θα μεταφέρει στην ΕΠΟ ότι ή θα «περάσει» ο Κώδικας Δεοντολογίας ώστε να ελεγχθούν πειθαρχικά τα πρόσωπα της ομοσπονδίας που εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς, ή ο ίδιος θα εισηγηθεί στη FIFA τον ορισμό προσωρινής διοικούσας επιτροπής στην ΕΠΟ.

Το θέμα είναι αν η ΕΠΟ οδηγηθεί τελικά σε ρήξη με την προϊσταμένη αρχή της ή θα υπακούσει στις εντολές και θα «θυσιάσει» τα μέλη του Δ.Σ. και τα μεγαλο-στελέχη της που κατηγορούνται για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Αργότερα μέσα στην ημέρα, ο εκπρόσωπος της FIFA θα συναντηθεί και με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.
Πηγή: sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn