«Για να κερδίσεις παιχνίδι, πρέπει να κερδίσεις τις μονομαχίες» (VIDEO) | AEK Fans Blog

«Για να κερδίσεις παιχνίδι, πρέπει να κερδίσεις τις μονομαχίες» (VIDEO)

Written By Panagiotis Dim on Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016 | 20:35

Τι ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές του ο Τιμούρ Κετσπάγια, κατά τη διάρκεια του απογευματινού διπλού τακτικής.

Ένα διπλό τακτικής έκαναν στην απογευματινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, στο οποίο η ομάδα που ήταν στην επίθεση είχε αριθμητική υπεροχή τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στην επίθεση. Κατά τη διάρκεια του, ο Τιμούρ Κετσπάγια έδινε συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή τους.

«Δεν γίνεται να χάνουμε τόσο εύκολα τη μπάλα. Κανείς δεν θα μας τη δώσει όσο εύκολα τη χάνουμε εμείς. Πρέπει να κρατάμε τη μπάλα, να είμαστε προσεκτικοί. Να κάνουμε το απλό. Έχεις παίκτη στα δύο μέτρα, πάσαρε στα δύο μέτρα. Δεν είναι ανάγκη να κάνουμε κάτι που... δεν έχει κάνει κανείς ποτέ. Όταν έχουμε παίχτη παραπάνω, κάντε το απλό, όχι το κάτι παραπάνω. Γρήγορα και απλά. Να χρησιμοποιήσουμε τον έξτρα παίκτη που έχουμε και να τελειώνουμε τις φάσεις. Δεν κάνουμε τρέξιμο εδώ, ο στόχος μας είναι να βάλουμε γκολ. Και πρέπει να έχουμε πάθος. Με τη μπάλα και χωρίς. Να κερδίζουμε τις μονομαχίες. Σήμερα δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, αν δεν κερδίσεις τις προσωπικές μονομαχίες», τόνισε μεταξύ άλλων.

Στην... πορεία, πάντως, οι επιδώσεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ βελτιώθηκαν αισθητά και τελικά το διπλό ήρθε ισόπαλο 2-2. Δύο γκολ πέτυχε για τους κίτρινους ο Μπακασέτας, ενώ για τους μπλε σκόραραν οι Αραβίδης και Μάνταλος.
Πηγή: aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn