Στα χέρια του Μελισσανίδη οι άδειες για την Αγια Σοφιά εδώ και περίπου 10 ημέρες! | AEK Fans Blog

Στα χέρια του Μελισσανίδη οι άδειες για την Αγια Σοφιά εδώ και περίπου 10 ημέρες!

Written By d pourn on Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016 | 15:45

Η έγκυρη σελίδα ΑΕΚ ΜΟΝΟ που κάνει ρεπορτάζ γύρω από τα θέματα της ΑΕΚ αποκαλύπτει την είδηση που θα μας φτιάξει το κέφι, την είδηση που περιμέναμε εδώ και καιρό.


Είμαστε περήφανοι για τη σελίδα μας. Για την αλήθεια με την οποία αντιμετωπίζουμε όλα τα θέματα, αγωνιστικά ή μη. Έτσι και στο θέμα του γηπέδου. Σε όποιο παλαιότερο post κι αν ανατρέξετε, θα διαπιστώσετε τη βεβαιότητά μας ότι το γήπεδο ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Διότι, όπως κατ΄ εξακολούθηση σας ενημερώναμε, στο θέμα αυτό η ΑΕΚ έχει κάνει τα πάντα σωστά, τίμια και μέσα από μεγάλο, ειλικρινή και ατόφιο αγώνα. Έφτασε λοιπόν η ώρα της δικαίωσης - εκτόξευσης.

Σύμφωνα με όσα ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΕΚ ΜΟΝΟ γνωρίζουμε, οι άδειες για το γήπεδο (δεν είναι μία αλλά πολλές διαφορετικές καθώς αφορούν ξεχωριστά έργα σε ξεχωριστούς χώρους εντός και πέριξ του μαγικού οικοπέδου) είναι ΗΔΗ στα χέρια ανθρώπων του Δημήτρη Μελισσανίδη εδώ και δέκα ημέρες. Το θέμα έχει ΟΡΙΣΤΙΚΑ τελειώσει; Γιατί δεν ανακοινώνεται; Απομένουν κάποιες τυπικές νομότυπες διαδικασίες κυβερνητικής φύσεως ώστε να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις, όπως επίσης και η διευθέτηση ιδιαίτερων καταστάσεων. Ο ίδιος ο Τίγρης τρενάρει την κατάσταση για τους εξής λόγους:

1. Θέλει την ημέρα της επισημοποίησης της συμφωνίας, να ξεκινήσουν τα έργα, κοινώς μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια, όχι ανακοινώσεις και... περίμενε.
2. Ετοιμάζεται η παρουσίαση του χρηματοδοτικού σκέλους. Αυτή θα γίνει με πάσα επισημότητα. Ο Μελισσανίδης θα πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα (μετά τις 18 Αυγούστου) και μαζί του να παραστούν επίσης όσοι έχουν τάξει χρήματα με συγκεκριμένα ποσά (Παππάς, Χατζηϊωάννου κλπ.) ώστε να δεσμευτούν απόλυτα με τις προ τριετίας δημόσιες δεσμεύσεις τους.
3. Πρέπει να δρομολογηθεί η έξτρα καμπάνια για τα διαρκείας, ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι εφόσον έχουμε άμεσα εκκίνηση των έργων, η ΠΑΕ θα θελήσει να το αξιοποιήσει ως γεγονός. Αναμένεται παράταση διάθεσης των εισιτηρίων και άμεση συσχέτισή τους με τις κάρτες που θα διατίθενται όταν η Αγιά Σοφιά θα είναι έτοιμη.
4. Πολλά ακόμα διαδικαστικά θέματα αλλά συνάμα και απαραίτητα που δεν μπορεί να ξέρουμε. Δεν είμαστε Θεοί αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ είμαστε μέσα στα θέματα και στην ΑΕΚ πολύ περισσότερο από δήθεν ρεπορτερίσκους και λοιπούς γιουσουφακαίους. ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΚΔΟΘΕΙ!

Stay Tuned - Αθόρυβα όπως τότε, το καλοκαίρι του 2013, ο Μελισσανίδης θα ενεργήσει.Ένα πρωί θα κληθούμε κάπου, όπως τότε στη Βαρυμπόπη, για να τα μάθουμε όλα. Το ΑΕΚ ΜΟΝΟ σας έβαλε ήδη στο κλίμα για αυτά που σύντομα έρχονται. Θα δικαιωθεί και σε αυτό!Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn