Πάει για 2 μεταγραφές η ΑΕΚ! | AEK Fans Blog

Πάει για 2 μεταγραφές η ΑΕΚ!

Written By d pourn on Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 | 15:59

Εντός της ημέρας ο Έλντερ Μπαρμπόσα αναμένεται να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της ομάδας, ετοιμάζοντας βαλίτσες για Ντουμπάι. 


Η μεταγραφή του Πορτογάλου εξτρέμ στην Αλ Ουάσλ πρέπει να θεωρείται τελειωμένη, με την ΑΕΚ να ξεκινά ήδη την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Στην Ένωση εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις ακραίων που ήταν στη λίστα τους στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά και κάποιες νέες, που προστέθηκαν τελευταία.

Μελετώντας την κάθε υπόθεση ξεχωριστά, ώστε να καταλήξουν σε εκείνη που θα κριθεί ιδανικότερη και την ΑΕΚ να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή, για τον αντικαταστάτη του Μπαρμπόσα που δεδομένα θα αποκτηθεί.
Ωστόσο αυτό δεν είναι το μοναδικό μεταγραφικό ζήτημα που απασχολεί την ΑΕΚ, με τις πληροφορίες να θέλουν τους ανθρώπους της Ένωσης να κινούνται «ζεστά» και για την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ.

Πρόκειται για μια μεταγραφή που έχει ζητήσει ο Τιμούρ Κετσπάγια και που στην ΑΕΚ έχουν ενεργοποιηθεί, προκειμένου να δουν τι περιπτώσεις θα μπορούσαν να απασχολήσουν, για την περαιτέρω ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Με την Ένωση να προχωράει όπως φαίνεται όχι για μία, αλλά δύο ακόμα μεταγραφές.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn