Μανωλάς το 2012: «Δεν ασχολήθηκα λεπτό με τη μεταγραφή του Κώστα...» | AEK Fans Blog

Μανωλάς το 2012: «Δεν ασχολήθηκα λεπτό με τη μεταγραφή του Κώστα...»

Written By d pourn on Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 | 13:04

Μπορεί από τους διαλόγους που βγήκαν στη δημοσιότητα να φαίνεται ότι ο Στέλιος Μανωλάς ήταν αυτός που κανόνιζε τη μεταγραφή του ανηψιού του, Κώστα στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ίδιος πριν τέσσερα χρόνια έλεγε ότι δεν είχε ασχοληθεί... λεπτό.


Στις συνομιλίες-φωτιά που αποκάλυψε η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» ο Γιάννης Βρέντζος εμφανίζεται να προσπαθεί να αποκρύψει για λογαριασμό του Ολυμπιακού από την εφορία το ποσό των 300.000 ευρώ ως μπόνους στον Κώστα Μανωλά, όταν ο διεθνής στόπερ ντυνόταν στα ερυθρόλευκα πριν τέσσερα χρόνια. Εκτός αυτού όμως φαίνεται ξεκάθαρα κι ο ρόλος που διαδραμάτισε ο θείος του ποδοσφαιριστή, Στέλιος. Παρ' όλα αυτά ο παλαίμαχος άσος εκείνο που δήλωνε τότε είναι πως δεν ασχολήθηκε καθόλου με τη μεταγραφή του Μανωλά στους Πειραιώτες, καθώς ήταν στη Ρόδο και σε σχολή προπονητών!

Διαβάστε όσα είχε πει το 2012 σε συνέντευξή του στον Sentra FM:

Για τον ανιψιό του Κώστα Μανωλά: «Εγώ δεν έζησα ζεστά την ιστορία της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Ημουν στη Ρόδο για τη σχολή προπονητών. Σε όλο το 24ωρο δεν είχα λεπτό περιθώριο για να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Νομίζω όμως ότι επειδή η χώρα μας περνάει όσα περνάει, πολύ λίγο απασχολεί τον κόσμο το που παίζει ο Μανωλάς. Ο κόσμος ασχολείται με τα καθημερινά και το καλό της οικογένειάς του.»

Την ευθύνη της ΑΕΚ επειδή έφυγε ο Κώστας Μανωλάς: «Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να πληρώσει. Δεν φταίει σε τίποτα. Εδώ υπάρχουν 10 προσφυγές. Ο Αδαμίδης που ασχολήθηκε με την υπόθεση δεν είναι η ΑΕΚ. Ενας υπάλληλος είναι που μπήκε για να κάνει μια δουλειά. Αν είχε ασχοληθεί ο Μαύρος με την περίπτωση του Κώστα ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Τα προβλήματα της ΑΕΚ όμως είναι πάνω από ονόματα. Πιθανόν να φταίω και εγώ γι΄αυτή την ιστορία. Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα...».

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn