Τεράστια έξοδα αναγκάζουν τον Λεωνίδα να επιστρέψει στην Ελλάδα για 2 χημειοθεραπείες! | AEK Fans Blog

Τεράστια έξοδα αναγκάζουν τον Λεωνίδα να επιστρέψει στην Ελλάδα για 2 χημειοθεραπείες!

Written By d pourn on Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 | 14:56

Μια πραγματική «οδύσσεια» βιώνει ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΑΠΣ Ζάκυνθος Λεωνίδας Κουτσούκης και η οικογένειά του στην Βοστώνη των ΗΠΑ… ο Λεωνίδας μου έχει διαγνωστεί οξεία λευχαιμία κάνει τον δικό του αγώνα, μακριά από την πατρίδα έχοντας πίστη και αισιοδοξία ότι στο τέλος θα γίνει καλά… όμως τα εμπόδια πολλά εκεί στην Βοστώνη καθώς οι πρώτες εξετάσεις δεν ήταν καλές καθώς ο μυελός δεν έχει καθαρίσει απόλυτα, έχει μείνει ένα 5% του μικροβίου και αυτό πλέον απαιτεί αλλαγή όλου του σχεδιασμού… Καθώς τα χρήματα για να γίνουν μόνο οι δύο χημειοθεραπείες στην Βοστώνη αγγίζουν τις 300.000 ευρώ!


Για αυτόν τον λόγο ο νεαρός και η οικογένειά του θα επιστρέψουν και πάλι στην Ελλάδα για να γλυτώσουν αυτά τα χρήματα, κάνοντας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου τις δύο αυτές θεραπείες… Μόλις καθαρίσει ο μυελός από το μικρόβιο, τότε θα ξαναπάνε στη Βοστώνη για την μεταμοσχευση…Το κόστος είναι τεράστιο και φυσικά δυσβάσταχτο για την οικογένεια καθώς όπως όλα δείχνουν μόνο για την μεταμόσχευση το νοσοκομείο ζητά 700.000 ευρώ! ίσως την επόμενη εβδομάδα ο Λεωνίδας και η οικογένεια του να επιστρέψουν λίγο ξανά στην Ελλάδα.

Λεωνίδας Κουτσούκης: «Το ποσό είναι τεράστιο μα ο θεός είναι μεγάλος»
Η στήλη προσπάθησε να επικοινωνήσει μέσω facebook με τον Λεωνίδα, κάτι το οποίο έγινε… ο νεαρός απάντησε και μέσω του διαδικτύου μας έστειλε την παρακάτω ενημέρωση για την πορεία της υγείας του…

Γεια σας από την Βοστώνη ….!! Δύσκολα πολύ τα πράγματα…  εδώ μας ζητάνε ένα εκατομμύριο για όλο το πακέτο τελικά ….γιατί  έκανα εξετάσεις και δεν έχει καθαρίσει ο μυελός μου έχει μείνει ένα 5% και θα πρέπει να κάνω και άλλες θεραπείες ποιο ισχυρές οι οποίες κοστίζουν 150 Χιλιάδες η μία και θα πρέπει να κάνω συγκεκριμένα 2 χημείο θεραπείες …οπότε αυτό ανεβάζει το κόστος …

και η μεταμόσχευση μας είπαν ότι κοστίζει 500-700 χιλιάδες ευρώ συν όλα τα άλλα τα νοσοκομειακά και συν 2.000 την ημέρα που κοστίζει το δωμάτιο αγγίζει το 1 εκατομμύριο μας είπαν….!!

Οπότε αναγκαστικά θα πάμε πάλι στην Πάτρα στο Ρίο για να κάνω εκεί τις χημείο θεραπείες όπου το φάρμακο μάλλον θα το πάρουν από εδώ η θα το παραγγείλουν κάτι τέτοιο για να γλυτώσουμε τα 300 χιλιάρικα έτσι ώστε ότι λεφτά μαζευτούν να τα έχουμε για την μεταμόσχευση και μόνο …..!!

Οπότε για κάνα 2 μήνες θα έρθουμε Ελλάδα να κάνω τις θεραπείες και μόλις καθαρίσει τελείως ο μυελός και είμαι έτοιμος για την μεταμόσχευση και μόνο θα ξανά έρθω πίσω για να κάνω εδώ στην Βοστόνη την μεταμόσχευση εάν και εφόσον έχουν μαζευτεί τα λεφτά πρώτα ο Θεός γιατί και πάλι το πόσο θα είναι μεγάλο. Μας έχει μείνει η πίστη, ξέρω ότι τα χρήματα που ζητούν είναι πολλά, μα ο θεός είναι μεγάλος… Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους τους συνανθρώπους μου για την στήριξή τους.

*ioniansports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn