Ανακοινώνει 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ η ΑΕΚ! | AEK Fans Blog

Ανακοινώνει 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ η ΑΕΚ!

Written By d pourn on Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 | 22:37

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος πιθανώς και μέσα στην Δευτέρα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.


Ο Δημήτρης Μαυροειδής θα είναι οριστικά ο αντικαταστάτης του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στην ΑΕΚ. Ο 31χρονος σέντερ, που εξ’ αρχής ήταν ο εκλεκτός του Ζντοβτς, συμφώνησε με τους ανθρώπους της Ένωσης και ουσιαστικά «έκλεισε» το deal.

Από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Κράνισκα Γκόρα τα νέα πρόσωπα δεν ήταν λίγα. Ένα εξ αυτών ήταν και ο Δημήτρης Χαριτόπουλος. Ο Έλληνας σέντερ ταξίδεψε μέχρι την Σλοβενία, έχοντας συμφωνήσει με την διοίκηση όσον αφορά το οικονομικό, αλλά και σε όλες τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του. Αυτό που απέμενε για να υπάρξει deal ήταν να τον δοκιμάσει ο Γιούρι Ζντοβτς, σχετικά με την αγωνιστική ετοιμότητά του.

Όλο αυτό το διάστημα που ο έμπειρος σέντερ βρίσκεται στην Κράνισκα Γκόρα έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις σε όλους με την αγωνιστική συμπεριφορά του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει. Και αυτό είναι ένα ακόμα βήμα προς την οριστική συμφωνία των δύο πλευρών, η οποία είναι προ των πυλών. Μάλιστα, το θέμα αναμένεται να τελειώσει μια και καλή τις επόμενες μέρες, με τον Γιούρι Ζντοβτς να παίρνει την οριστική απόφαση, η οποία αναμένεται να είναι θετική!

*sport-fm.gr, enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn