Τελεσίγραφο-βόμβα AEK, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ: «Δεν κατεβαίνουμε, δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα»! | AEK Fans Blog

Τελεσίγραφο-βόμβα AEK, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ: «Δεν κατεβαίνουμε, δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα»!

Written By d pourn on Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 | 22:27

Ελληνικό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν! Το κοινό μέτωπο των ΠΑΟ,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ έστειλε πιο ξεκάθαρο μήνυμα από ποτέ: «Ή εμείς ή αυτή η ΕΠΟ», με αφορμή τις πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις της ομοσπονδίας στην διαιτησία. 


«Τσουνάμι» καταιγιστικών εξελίξεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πήραν από κοινού την απόφαση: Πως με την τρέχουσα κατάσταση κι αν άμεσα δεν αλλάξει κάτι (άλλωστε σε λίγες μέρες… υποτίθεται πως έχουμε σέντρα στη Σούπερ Λίγκα), ΔΕΝ πρόκειται να κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πως ΔΕΝ πρόκειται να ξεκινήσει ποτέ, από τη στιγμή που θα λείπουν τρεις από τους «μεγάλους».

Πιο ξεκάθαρα από ποτέ το «κοινό μέτωπο» των τριών συλλόγων υπογραμμίζει πως: «Ή εμείς ή αυτή η ΕΠΟ»! Η αφορμή για να… πυροδοτηθεί η συγκεκριμένη «βόμβα» δόθηκε σήμερα και σχετίζεται με τις πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις της ελληνικής ομοσπονδίας στο θέμα της διαιτησίας.

Η ελληνική ομοσπονδία κατάρτισε τους πίνακες διαιτησίας με καθαρά «συστημικά» κριτήρια και με στόχο να εξυπηρετήσει τους φίλα προσκείμενους διαιτητές. Αυτή ήταν, άλλωστε, και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε σε αυτή την σφοδρή αντίδραση των τριών, αφού ουσιαστικά «ανατρέπονται» τα συμφωνηθέντα.

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν δέχονται για κανέναν λόγο και με τίποτα να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με διαιτητές στους πίνακες όπως οι Αρετόπουλος, Παππάς, Σπάθας. Ή ο Δημητρόπουλος, που είναι κακουργηματικά διωκόμενος… Δικαίως θεωρούν πως πρόκειται για «σκανδαλώδη» απόφαση η τοποθέτηση των συγκεκριμένων ρέφερι στους πίνακες για τη νέα σεζόν και πλέον δεν πρόκειται να κάνουν καμία υποχώρηση!

Αν δεν αλλάξει η κατάσταση... τώρα (να συμμορφωθεί ουσιαστικά η ΕΠΟ), ΔΕΝ πρόκειται οι τρεις να παίξουν στη Σούπερ Λίγκα και κατ' επέκταση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το «μέτωπο» των τριών είναι πιο… ενωμένο από ποτέ και η απόφαση είναι οριστική. Αυτό το πρωτάθλημα –με τους εξευτελιστικούς όρους που κάποιοι θέλουν να «περάσουν»- δεν πρόκειται να αρχίσει ποτέ… Τελεία και παύλα…


Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn