Αμερικανικά κεφάλαια για το γήπεδο της ΑΕΚ | AEK Fans Blog

Αμερικανικά κεφάλαια για το γήπεδο της ΑΕΚ

Written By geopu21 on Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 | 23:30

Τι παίζεται με την «Αγιά Σοφιά». Αναμένονται ραγδαίες οι εξελίξεις.


Τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να γίνεται ξανά αρκετή συζήτηση για το γήπεδο της ΑΕΚ, η οποία μάλιστα συνοδεύεται και από πρωτοσέλιδα στον Τύπο.

Κάτι που το ΥΠΑΠΕΝ τάχθηκε υπέρ των κιτρινόμαυρων θέσεων στη «διαμάχη» με τον δήμο, κάτι που ο Μελισσανίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος σε συζήτηση με οπαδούς στη Μύκονο, όλα αυτά φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει ένα γενικότερο χαρούμενο και ελπιδοφόρο σκηνικό.

Η στήλη όμως έψαξε ακόμα περισσότερο το θέμα και έμαθε μια πληροφορία που, αν μη τι άλλο, παρουσιάζει σοβαρό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μας ειπώθηκαν, κάτι μαγειρεύεται με αμερικανική εταιρεία (ίσως μάλιστα να πρόκειται και για γενικότερο όμιλο αμερικανικών εταιρειών).

Έχει παρουσιαστεί ενδιαφέρον δηλαδή για την χρηματοδότηση του έργου (δεν ξέρουμε σε τι ποσοστό) και μετά από το καλοκαίρι αναμένονται τα σπουδαία.

Υπάρχει Έλληνας και Κύπριος εκπρόσωπος των πιθανών επενδυτών στη χώρα και αυτοί είναι που θα κάνουν την ουσιαστική προσέγγιση.

Δεν μας ξεκαθαρίστηκε πάντως αν ο Μελισσανίδης ήδη έχει ενημερωθεί από τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Πάντως κάτι μαγειρεύεται. Και οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν.

*onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn