Λάζαρος: «Πρωταθλητισμός; Γι’ αυτό ήρθα στην ΑΕΚ» | AEK Fans Blog

Λάζαρος: «Πρωταθλητισμός; Γι’ αυτό ήρθα στην ΑΕΚ»

Written By d pourn on Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 | 22:44

Φτιαγμένος από τις πρώτες κιόλας δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έδειξε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Αφού είπε ότι θα ‘ναι σύντομα έτοιμος, τόνισε ότι ο πρωταθλητισμός είναι ο λόγος που ήρθε στην «Ένωση». 


Αποφασισμένος να διεκδικήσει και να κατακτήσει τίτλους με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. 

Λίγη ώρα αφότου υπέγραψε το συμβόλαιό, ο Έλληνας εξτρέμ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «Ένωσης». 

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε αυτή η μεταγραφή, γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, με τεράστιες φιλοδοξίες και θέλω κι εγώ να βοηθήσω να επιστρέψει εκεί που ανήκει», συνέχισε: 

«Η ΑΕΚ Είναι και μια μεγάλη οικογένεια. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και κοιτάμε από αύριο κιόλας να μπούμε στο δρόμο των επιτυχιών. Ευτυχώς έρχεται διακοπή λόγω των εθνικών και πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος αρκετά σύντομα. 

Το ταλέντο του Έλληνα δεν το βρίσκεις εύκολα. Πρέπει να το συνδυάσουμε με τη δουλειά και να τα παντρέψουμε αυτά τα στοιχεία με τον ρυθμό. Η θητεία μου στην Ιταλία με έχει βοηθήσει αρκετά στο παιχνίδι, στο πώς να προσέχω το σώμα μου και στο τι θέλω και πρέπει να κάνω μέσα στο γήπεδο». 

Όταν ερωτήθηκε, δε, αν στόχος του είναι να κάνει πρωταθλητισμό κμε την ΑΕΚ, δεν το σκέφτηκε καθόλου και απάντησε χαρακτηριστικά: «Πρωταθλητισμός; Γι’ αυτό ήρθα».

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn