Τους… έφτιαξε με την «τρέλα» του | AEK Fans Blog

Τους… έφτιαξε με την «τρέλα» του

Written By geopu21 on Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 | 22:31

Μέλος της ομάδας πριν καν υπογράψει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έζησε έντονα όλες τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ αλλά και με τον… Λέσκοτ!


Περίπου 7 ώρες διήρκησε η διαδικασία διαμόρφωσης και εν τέλει υπογραφής των συμβολαίων του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ΑΕΚ.

Χωρίς αμφιβολία μία μαραθώνια διαδικασία, την οποία ο Λάζαρος έζησε έντονα καθότι παίχτηκε σε πολλαπλό ταμπλό:

Οι συζητήσεις με την Βερόνα, οι δικές του απαιτήσεις, ακόμη και οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον Τζολέον Λέσκοτ!

Ο Χριστοδουλόπουλος καθ’ όλη τη διάρκεια των συζητήσεων ρωτούσε με αγωνία για το τι συμβαίνει με τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό. Βλέπει με πολύ καλό μάτι αυτή την κίνηση, αφού όπως υποστήριξε μιλώντας στους ανθρώπους της «Ένωσης» θ’ ανεβάσει την ομάδα επίπεδο. «Θα έρθει; Θα ενισχυθούμε;» οι ερωτήσεις του Λάζαρου ο οποίος μιλούσε σαν μέλος της ΑΕΚ χωρίς καν να έχει υπογράψει.

Από την άλλη πάντως και για τη δική του υπόθεση είχε αγωνία. Όποιες εκκρεμότητες κι αν προέκυπταν λόγω της Βερόνα, προσπαθούσε να επεμβαίνει και να δίνει άμεσα λύσεις. Ήταν γι’ αυτόν πολύ σημαντικό να τακτοποιούνται εν τη γεννέσει τους όλα τα προβλήματα και οι εκκρεμότητες.

Πάντως πέρα απ’ όλα αυτά, η μεγάλη του κάψα είναι το… χορτάρι. Έδειχνε μεγάλη διάθεση να ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις, να μπει στο κλίμα της ομάδας και γιατί όχι ν’ αγωνιστεί άμεσα. Όσο περίμεναν στα γραφεία της ΠΑΕ για την επίλυση κάποιων ζητημάτων, ο Λάζαρος σε πηγαδάκια υποστήριζε πως η ΑΕΚ όπως είναι τώρα, έχει αρκετές πιθανότητες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Όπως άλλωστε και ο ίδιος δήλωσε ήδη πολλές φορές, γι’ αυτόν μετράει πάρα πολύ το γεγονός πως η «Ένωση» πάει να χτυπήσει τον τίτλο. Αποτελεί γι’ αυτόν μεγάλη υπόθεση εξάλλου το γεγονός πως θα παίξει σε μία ακόμα από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος μετά την περιπέτειά του με τους ΠΑΟΚ και ΠΑΟ αλλά και το πέρασμά του στην Ιταλία.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn