Ανέστης: «Πάμε για το πρωτάθλημα» | AEK Fans Blog

Ανέστης: «Πάμε για το πρωτάθλημα»

Written By geopu21 on Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016 | 17:00

Ο αποκλεισμός από την Σεντ Ετιέν έφερε απογοήτευση στην ΑΕΚ, με τον Γιάννη Ανέστη να τονίζει πως πλέον η ομάδα κοιτάει την κατάκτηση του τίτλου.


Αναλυτικά όσα είπε ο γκολκίπερ της ΑΕΚ στην εφημερίδα «Real News»:

«Η ΑΕΚ πάντα θέτι υψηλούς στόχους και πάνω σε αυτούς δουλεύει για την εκπλήρωσή τους έως το τέλος της χρονιάς. Αναμφίβολα η ήττα από τη Σεντ Ετιέν δεν ευχαριστεί κανέναν μας. Προσπαθήσαμε πολύ για την πρόκριση και στους δύο αγώνες, όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας στην Αθήνα. Προχωράμε, το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε για το καλύτερο δυνατό.

Ποτέ ένας αποκλεισμός δεν χαροποιεί, αλλά είμαστε αποφασισμέμνοι να προσπαθήσουμε με μεγαλύτερη ακόμη ένταση και αφοσίωση, προκειμένου να διεκδικήσουμε τη μέγιστη δυνατή επιβράβευση όταν κλείσει η περίοδος, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για την παρουσία του κόσμου στο ματς με την Σεντ Ετιέν: «Ο κόσμος μας είναι πάντα στο πλευρό μας και πραγματικά το χειροκρότημά του στο φινάλε είναι ό,τι ακριβώς χριεαζόμασταν εκείνη τη στιγμή. Με την παρουσία του σε κάθε παιχνίδι μας, είναι δεδομένο ότι γινόμαστε πιο δυνατοί και ζωντανοί και ελπίζω και εύχομαι να τον έχουμε μαζί μας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, προσπαθώντας κάθε φορά να τους προσφέρουμε χαρές και επιτυχίες».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Από την πρώτη στιγμή της προετοιμασίας προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερος. Γνωρίζω ποια είναι τα υπέρ και τα κατά μου και πάνω σ΄ αυτά δουλεύω, με μοναδικό σκοπό να βοηθάω την ομάδα μου».

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn