Τι δοκιμάζει με Λέσκοτ ο Κετσπάγια | AEK Fans Blog

Τι δοκιμάζει με Λέσκοτ ο Κετσπάγια

Written By d pourn on Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 | 14:40

Εκτός από πρεστίζ και ποιότητα στην άμυνα της ΑΕΚ, ο Τζολέον Λέσκοτ προσφέρει και τη δυνατότητα εναλλακτικών επιλογών στον Τιμούρ Κετσπάγια. 


Δείτε τι δοκίμασε από την πρώτη κιόλας μέρα του Άγγλου.

Η έλευση του Τζολέον Λέσκοτ απογειώνει την ποιότητα της ΑΕΚ στα μετόπισθεν. Σε συνδυασμό με την παρουσία του Τσιγκρίνσκι της δίνει το δικαίωμα να υποστηρίζει ότι διαθέτει ενδεχομένως το καλύτερο δίδυμο στόπερ στην Ελλάδα.

Πέρα απ’ αυτό ωστόσο, της δίνει και τη δυνατότητα εναλλακτικών επιλογών στον σχηματισμό. Τουλάχιστον αυτό έδειξε να σκέφτεται ο Τιμούρ Κετσπάγια από την πρώτη κιόλας προπόνηση του Άγγλου στα Σπάτα.

Έχοντας δείξει ήδη από το φιλικό με τον Απόλλωνα την πρόθεση να πειραματιστεί πάνω στο 3-5-2, στο παρθενικό δίτερμα του Λέσκοτ παρέταξε τις δυο ομάδες με τριάδες στην άμυνα. Και πιο συγκεκριμένα τον ίδιο μαζί με τους Λαμπρόπουλο-Μανωλά, την ώρα που οι αντίπαλοι είχαν Τσιγκρίνσκι-Κολοβέτσιο-Ντίντακ.

Κάτι που μαρτυρά ενδεχομένως την επιθυμία του να δουλέψει πάνω (και) σε αυτόν τον σχηματισμό, ειδικά για παιχνίδια όπου η ΑΕΚ θα χρειάζεται να διασπά κλειστές άμυνες. Όσο για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, στο ίδιο σχήμα δεν τοποθετήθηκε στα άκρα, αλλά του δόθηκε ρόλο επιτελικού στον άξονα.

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn