Νέα πρόταση για Σιμόες φέρνει ο μάνατζέρ του | AEK Fans Blog

Νέα πρόταση για Σιμόες φέρνει ο μάνατζέρ του

Written By geopu21 on Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 | 22:31

Παίζει τα ρέστα του ο Κιμ Ριμπέιρο για να πάρει τον πελάτη του από την ΑΕΚ. Πώς έχει η κατάσταση.


Όπως μαθαίνει η στήλη, ο Αντρέ Σιμόες είχε αυτές τις μέρες διεξοδική συζήτηση με τον μάνατζέρ του Κιμ Ριμπέιρο. Πηγή μας επισήμανε μάλιστα πως ο ατζέντης βρέθηκε στην Αθήνα πριν από λίγα 24ωρα, σε ταξίδι αστραπή για να τα πει με τον πελάτη του (η ΑΕΚ πάντως δεν επιβεβαίωνε την πληροφορία).

Σε κάθε περίπτωση η ουσία είναι άλλη: Πως, είτε από κοντά, είτε μέσω τηλεφώνου, οι δυο τους μίλησαν για το μέλλον του Αντρέ και εκείνο που γίνεται ξεκάθαρο είναι: Ο Σιμόες έχει «ψηθεί» για να φύγει, αλλά δεν θέλει να πιέσει την Ένωση. Θεωρεί πως η ομάδα του έχει φερθεί έντιμα και δεν θέλει να ανοίξει διαμάχη.

Την ίδια ώρα ούτε ο μάνατζέρ του επιμένει για κάτι διαφορετικό. Δεν είναι δηλαδή της άποψης πως θα πρέπει να πιεστεί η ΑΕΚ για να παραχωρήσει τον Σιμόες με μικρότερο ποσό από αυτό που επιθυμεί (η Μπέτις του Πογέτ είχε προσφέρει 4,5 εκατομμύρια ευρώ, με την διοίκηση του «Δικεφάλου» να λέει «όχι»).

Ο Κιμ Ριμπέιρο εξάλλου έχει καλή σχέση με τους διοικούντες. Πελάτης του είναι και ο Έλντερ Μπαρμπόσα, για τον οποίο η ΑΕΚ επίσης συζητάει την πιθανή παραχώρησή του σε κλαμπ του εξωτερικού (σειρήνες ακούστηκαν πριν από λίγες ημέρες από τα Εμιράτα για εκείνον).

Δεν θέλει λοιπόν κόντρα. Θέλει όμως να πάει τον πελάτη του σε άλλον σύλλογο. Και θα παίξει τα ρέστα του ο Ριμπέιρο. Πώς; Φέρνοντας τις επόμενες ώρες μια νέα καλή πρόταση. Αυτό μαθαίνουμε.

*onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn