Βόμβα με θετικό δείγμα Ελληνα στο Ρίο! | AEK Fans Blog

Βόμβα με θετικό δείγμα Ελληνα στο Ρίο!

Written By Juker on Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016 | 21:12

Τα νέα είναι δυσάρεστα από το Ρίο ντε Ζανέιρο καθώς μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας βρέθηκε θετικό σε χρήση απαγορευμένης ουσίας.


Η αποκάλυψη του δείγματος έγινε από την Αθήνα και από τα δείγματα που συγκέντρωσε το ΕΣΚΑΝ πριν φύγουν οι αθλητές για το Ρίο. Είναι αθλήτρια της κολύμβησης, το όνομα της οποίας γνωρίζει το gazzetta.gr αλλά δεν πρόκειται να αποκαλύψει για ευνόητους λόγους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Αρχηγός Αποστολής Ισίδωρος Κούβελος, την κάλεσε στο γραφείο και την ενημέρωσε για τη θλιβερή είδηση, με την ίδια να αποχωρεί από το γραφείο του σε πολύ άσχημη κατάσταση... Της ζήτησε μάλιστα να μαζέψει τα πράγματα της και να επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα, χωρίς φυσικά να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η κολυμβήτρια θα αποχωρήσει από στιγμή σε στιγμή από το Ολυμπιακό Χωριό για να μείνει σε ξενοδοχείο, ενώ αύριο επιστρέφει στην Ελλάδα μέσω Ρώμης.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην Ολυμπιακή ομάδα της Ελλάδας και χάλασε το κλίμα την ημέρα της Τελετής Εναρξης ενώ είναι σίγουρο ότι όταν διαρρεύσει η είδηση στον ξένο Τύπο, θα υπάρχει αρνητικός αντίκτυπος για την Ελλάδα.

Πλέον αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις του ΕΣΚΑΝ αλλά και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

*gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn