Τι γίνεται με τα χαφ στην ΑΕΚ; | AEK Fans Blog

Τι γίνεται με τα χαφ στην ΑΕΚ;

Written By geopu21 on Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016 | 22:20

Μεγάλο το κενό του Γιάκομπ Γιόχανσον στο αγώνα της Πέμπτης και αυτό έδειξε ότι η ομάδα θα μπει σε σκέψεις για ενίσχυση σε εκείνη τη θέση.


Δεν πέρασε πολύ καιρός από τότε που λέγαμε ότι δεν θα αποκτηθεί χαφ για να στηρίξουμε τον Γαλανόπουλο και τον Τζανετόπουλο. Όμως την Πέμπτη που θα χρειαζόταν να αγωνιστούν και να έχουν την στήριξη και την εμπιστοσύνη όλων μας ο Τιμούρ Κετσπάγια έκανε την έκπληξη και αντί αυτών χρησιμοποίησε τον Λαμπρόπουλο. Ο Λαμπρόπουλος ήταν καλός στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά επιθετικά, στην μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση,στο να ανοίγει το παιχνίδι και σε τρεξίματα  δεν βοήθησε.

Και μετά από όσα είδαμε την Πέμπτη τα δεδομένα είναι τα εξής:

Αρχικά έχουμε τον ελπιδοφόρο και  ταλαντούχο Γαλανόπουλο που έχει την εμπιστοσύνη του Τιμούρ, έχει τρεξίματα, ποδοσφαιρικό τσαμπουκά, δύναμη, θέληση, πάθος, πολλές κερδισμένες μάχες στον αέρα  και ήταν η φετινή έκπληξη της προετοιμασίας. Τον είδαμε και στη Γαλλία να αγωνίζεται και να στέκεται μέσα στο γήπεδο πολύ καλά αν εξαιρέσουμε κάποιες πάσες που λόγω του άγχους του ήταν αδύναμες ή με ρίσκο.

Μετά  υπάρχει ο Άνταμ Τζανετόπουλος που ο Τιμούρ φαίνεται ότι τον υπολογίζει για τα χαφ. Ο Άνταμ είναι δυνατός, κουβαλάει την μπάλα, είναι ικανός στον αέρα, ήρεμος, ικανός να κόβει κάθε πάσα προς την άμυνα και μπορεί να μπει και ως τρίτο στόπερ  όταν η ομάδα αμύνεται. Όμως ο Τζανετόπουλος είναι αργός και αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα για εκείνη τη θέση.

Επίσης σημερινά δημοσιεύματα δείχνουν ότι η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη στα χαφ για να υπάρχει ένα καλό μπακ απ πίσω από τους Γιόχανσον και Σιμόες.

Όμως από την στιγμή που είπαμε ότι στηρίζουμε τον Άνταμ και τον Γαλανόπουλο αυτό σημαίνει ότι δεν γίνεται καμία κίνηση ότι πάμε έτσι μέχρι την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και βλέπουμε. Γνώμη μου είναι ότι αν θέλουμε να βγάλουμε παίκτες από τις ακαδημίες αλλά και να εξελίξουμε τους τωρινούς πρέπει να μείνουμε όπως είμαστε.

*sportdog.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn