Κοντά στην ΑΕΚ ο Λέσκοτ! - «Σφήνα» από Ολυμπιακό! | AEK Fans Blog

Κοντά στην ΑΕΚ ο Λέσκοτ! - «Σφήνα» από Ολυμπιακό!

Written By d pourn on Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 | 13:32

Η ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τον Τζόλεον Λέσκοτ, ο οποίος δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να έρθει στην Ελλάδα.


Ο Τιμούρ Κετσπάγια από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει στην ομάδα έναν δεύτερο στόπερ επιπέδου Τσιγκρίνσκι και όπως φαίνεται τελικά το βρήκε.

Ο λόγος για τον διεθνή άγγλο ποδοσφαιριστή, Τζόλεον Λέσκοτ, ο οποίος όχι μόνο αρέσει στην ΑΕΚ, αλλά οι επαφές φαίνεται να έχουν προχωρήσει αρκετά.

Ο παίκτης έχει μιλήσει απευθείας με τον Κετσπάγια, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στη Γουλβς το 2000 και από ημέρα σε ημέρα αναμένεται στην Ελλάδα, ώστε να συζητήσει από κοντά με τους υπεύθυνους.

Βέβαια ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία, πως όσο προχωρούν οι συζητήσεις με τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας πως η μεταγραφή του Άγγλου στόπερ θα γίνει πράξη!

Η ΑΕΚ πάντως δεν παίζει μόνη της σε αυτή την ιστορία με τον Λέσκοτ, καθώς όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡfmο Κώστας Νικολακόπουλος είναι «ζωντανό» το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού… Οι επόμενες ώρες αναμένεται να είναι καθοριστικές.

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn