«Τρέμουν» στην ΟΥΕΦΑ, λόγω ΕΠΟ, την... Αθήνα! | AEK Fans Blog

«Τρέμουν» στην ΟΥΕΦΑ, λόγω ΕΠΟ, την... Αθήνα!

Written By d pourn on Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 | 22:35

Ο Βασίλης Βέργης αποκαλύπτει τους μεγάλους φόβους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ενόψει του συνεδρίου εκλογής προέδρου (13-14 Σεπτεμβρίου) και την πιθανότητα παρουσίας εξαγριωμένων -κατά της διοίκησης Γκιρτζίκη- οπαδών


Η ιδέα για την (αυξημένη) πιθανότητα ύπαρξης αρνητικών «εκδηλώσεων» οι οποίες θα κάνουν το γύρο του κόσμου κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου της ΟΥΕΦΑ στην Αθήνα (13 και 14 Σεπτεμβρίου), από το οποίο θα αναδειχθεί ο νέος πρόεδρός της, «τρομοκρατεί» τους ανθρώπους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες όσα συμβαίνουν ειδικά τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο -με την επιστολή του Σταύρου Κοντονή σε ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ (ο υφυπουργός Αθλητισμού ζητά τον ορισμό Διοικούσας Επιτροπής στην ΕΠΟ) και την δημόσια τοποθέτηση των τριών «μεγάλων» ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) ότι δεν θα «κατέβουν» στο πρωτάθλημα με αυτούς τους πίνακες διαιτητών που συγκρότησε η ΚΕΔ- έχουν δημιουργήσει σοβαρό «πονοκέφαλο» στους υψηλά ιστάμενους της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

Πάντα με βάση τις ίδιες αξιόπιστες πηγές οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ γνωρίζουν όσα συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν με το… ντου «αγνώστων» σε σεμινάριο διαιτητών στην Αθήνα αλλά και την έντονη διαμαρτυρία μερίδας οπαδών του Παναθηναϊκού έξω από το υφυπουργείο Αθλητισμού και φοβούνται ότι το ήδη τεταμένο κλίμα μπορεί να οδηγήσει σε ανάλογες «εκδηλώσεις» κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 13 και 14 του επόμενου μήνα στην ελληνική πρωτεύουσα.

Το τελευταίο που θέλουν να σκεφτούν οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ είναι να διεξάγεται το Συνέδριο για την εκλογή του νέου προέδρου και έξω από το κτίριο να υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ για να «ελέγχουν» οπαδούς οι οποίοι θα διαμαρτύρονται για την «πολιτική» της ΕΠΟ.

Στην ΟΥΕΦΑ είναι, φυσικά, άριστοι γνώστες όσων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρώτος απ΄ όλους ο γενικός γραμματέας και ισχυρός άνδρας της κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Γνωρίζουν ότι η πλειονότητα των ελλήνων οπαδών «βράζει» κατά της διοίκησης Γκιρτζίκη, ενώ με τα τελευταία γεγονότα –δηλαδή την επιστολή Κοντονή για διοικούσα Επιτροπή και την απόφαση των τριών μεγάλων ΠΑΕ να μην συμμετάσχουν «σε σημαδεμένο πρωτάθλημα»- τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο.

Με βάση την πληροφόρηση που έχουμε το… τελευταίο που ήθελαν στην ΟΥΕΦΑ ενόψει του Συνεδρίου ήταν οι «προκλήσεις» του Γιώργου Γκιρτζίκη, τόσο με την «πραξικοπηματική» αντικατάσταση των δικαστών για να «γλιτώσουν» οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της «Εγκληματικής Οργάνωσης» την παραπομπή-τιμωρία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της κ. Ιωαννίδου, όσο και με το θέμα της ΚΕΔ και του πίνακα διαιτητών-βοηθών-παρατηρητών που προκάλεσε το τσουνάμι των αντιδράσεων.

Δεν γνωρίζουμε αν έχει ήδη υπάρξει «παρέμβαση» των υψηλά ιστάμενων της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη ώστε να «προφυλαχθεί» το Συνέδριο ούτε μπορεί κάποιος να πει αυτή τη στιγμή ότι στην ΟΥΕΦΑ μελετούν το ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί το Συνέδριο στην Αθήνα. Το βέβαιο είναι όμως ότι δεδομένα «τρέμουν» στην σκέψη (διόλου απίθανων, έτσι όπως είναι η κατάσταση) αρνητικών «εκδηλώσεων» οι οποίες θα κάνουν τον γύρο του κόσμου και θα πλήξουν πολύ το γόητρο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

Άπαντες περιμένουν τις κινήσεις του κ. Θεοδωρίδη ο οποίος ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ έχει ανοιχτή γραμμή τόσο με την ΕΠΟ όσο και με το υφυπουργείο Αθλητισμού. Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι καθοριστικός παράγοντας στις όποιες εξελίξεις θα είναι και ο Σταύρος Κοντονής. Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του υφυπουργού Αθλητισμού να προχωρήσει στην αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος (για λόγους δημόσιας ασφάλειας) αν δεν αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα από πλευράς ΕΠΟ και από την Τρίτη πρέπει να αναμένονται… πολλά. Άλλωστε υπάρχει και ο «κορυφαίος παίκτης» που ακούει στο όνομα ΦΙΦΑ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να βάλει τέλος σε αυτή την ζοφερή κατάσταση αν αποφασίσει τον ορισμό Διοικούσας Επιτροπής στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Όπως κι αν έχει πάντως, από την Τρίτη οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές…

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn