Στη δίνη των πωλήσεων και η ΑΕΚ | AEK Fans Blog

Στη δίνη των πωλήσεων και η ΑΕΚ

Written By Juker on Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016 | 15:07

Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που τίθεται επί τάπητος αυτές τις ημέρες, είναι το πολύ πιθανό ενδεχόμενο της εξωγενούς… επίθεσης με προτάσεις για πωλήσεις παικτών!


Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός, πως πριν προλάβει καλά καλά να καταλαγιάσει η προσπάθεια εξαγοράς του Αντρέ Σιμόες από την Ρεάλ Μπέτις του Γκουστάβο Πογέτ, ήδη έχουν αρχίσει και ηχούν δυνατά τα τύμπανα των πωλήσεων για τον Έλντερ Μπαρμπόσα.

Έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό τη διάθεση του Μάρτιν Αρουαμπαρένα να πάρει μαζί του στο Ντουμπάι και την Αλ Βασλ, τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, ενώ πριν από κάποιο χρονικό διάστημα η ίδια ομάδα είχε δείξει ενδιαφέρον και για τον Ρόναλντ Βάργκας.

Καταλαβαίνει κανείς, πως τον Αύγουστο, όπου όλες οι ομάδες ανεξαιρέτως σπεύδουν για να κάνουν τις πιο… βαρβάτες κινήσεις της τελευταίας στιγμής, ενδεχομένως ν’ ασκήσουν ισχυρές πιέσεις στην ΑΕΚ προκειμένου ν’ αποκτήσουν κάποιους ποδοσφαιριστές της, φυσικά έναντι αντιτίμου.

Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως κανένας ποδοσφαιριστής δεν υπάρχει στη λίστα πωλήσεων. Η «Ένωση» υπολογίζει σε όλους όσοι βρίσκονται στο ρόστερ της, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι δεν θα σκεφτεί μία εξαιρετική πρόταση για οποιονδήποτε παίκτη της. Κοντολογίς, εάν μία πρόταση είναι πάρα πολύ καλή για να είναι… αληθινή, η ΑΕΚ δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη και θα εξετάσει σοβαρά το ζήτημα, οργανώνοντας παράλληλα όμως την αντικατάσταση του παίκτη ο οποίος θα παραχωρηθεί.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn