Ειρωνείες από Αρη για ΑΕΚ και Ανέστη: Μιλάνε για «στρακαστρούκες» και «θέατρο» | AEK Fans Blog

Ειρωνείες από Αρη για ΑΕΚ και Ανέστη: Μιλάνε για «στρακαστρούκες» και «θέατρο»

Written By Juker on Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 | 20:57

Το Χαριλάου για ακόμη μια φορά χθες έδειξε την εχθρική του διάθεση και το απύθμενο κόμπλεξ προς την ΑΕΚ. 


Αλλωστε πάντα… έτρεχε ξωπίσω της και δεν κατάφερε να την φτάσει ποτέ ιστορικά αλλά και σε επιτυχίες εδώ και δεκαετίες.

Και έτσι το κόμπλεξ έμεινε… κόμπλεξ, παρότι ο Αρης βολόδερνε για χρόνια σε Γ’ και Β’ εθνική από συνεχείς υποβιβασμούς και δεν έμαθε ποτέ.
Χθες ακόμη και σε φιλικό ματς οι Αρειανοί απέδειξαν ότι μισούν την ΑΕΚ. Μπορεί τα ματς με τον Ολυμπιακό να ήταν πάντα για αυτούς «φιλικά» σε όλα τα επίπεδα, αλλά χθες ξεπέρασαν τα όρια. Δίχως λόγο και πρόκληση πέταξαν σε φιλικό παιχνίδι προς τον Γιάννη Ανέστη κροτίδες και μπουκάλια και ένα από αυτά έσκασε κοντά στο πόδι του με αποτέλεσμα από τον κρότο να αντιμετωπίσει πρόβλημα στην ακοή και να ζαλιστεί.

Σήμερα ο Αρης «συνεχίζει» και κάνει λόγο για «στρακαστρούκες» και «θέατρο» του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ενώ «έμπλεξαν» την Ενωση και με παλιό περιστατικό με την φωτογραφία των… 10 παικτών της 11αδας του Αρη.

Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα από το pressaris

«Ενοχλεί το κατεστημένο και τα παραρτήματά του, ενοχλεί τους δήθεν μακεδονομάχους της καρπαζιάς από τα μεγάλα αφεντικά, με αποτέλεσμα να στηθεί ένας μηχανισμός απαξίωσης και αμφισβήτησης. Ορατός στα όρια της ξεδιαντροπιάς…
Η «στρακαστρούκα» βαπτίστηκε κροτίδα, το «θέατρο» και οι «ξάπλες» στο χορτάρι, δήθεν τραυματισμός και επεισόδιο.
Εκεί όμως που ξεπέρασαν κάποιοι τον εαυτό τους ήταν στην ομαδική φωτογραφία, όπου ένα βιαστικό φλας, απαθανάτισε με 10 παίκτες και από πλάγια θέση τον Άρη.
Κάποιοι βέβαια στην βιασύνη τους, έσπευσαν να σχολιάζουν με εμπάθεια -για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω- το γεγονός και εκτέθηκαν. Για μια ακόμη φορά. Και ξέχασαν π.χ. το… έπος της ΑΕΚ, όταν πριν λίγο καιρό είχε κάνει το… ίδιο: έβγαζε ομαδική με 10 παίκτες. Αλλά τότε τα συμφέροντα ήταν άλλα…»

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn