Αυτή η επιτροπή θα δώσει το "ΟΚ" για το γήπεδο της ΑΕΚ | AEK Fans Blog

Αυτή η επιτροπή θα δώσει το "ΟΚ" για το γήπεδο της ΑΕΚ

Written By d pourn on Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 | 23:15

Οι επαφές που προηγήθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες μεταξύ της ΑΕΚ και των αρμόδιων στελεχών της Κυβέρνησης, αναφορικά με την οικοδομική άδεια του γηπέδου, έχουν βοηθήσει ώστε η όλη διαδικασία να «τρέξει» και να φαίνεται πλέον πολύ κοντινό, το διάστημα που η Ένωση θα λάβει το πολυπόθητο έγγραφο. Η


 διαδικασία της ένταξης της υψομετρικής μελέτης στον φάκελο της άδειας προχωρά και οι πληροφορίες θέλουν να τελειώνει, πολύ σύντομα.

Από τη στιγμή που θα επιτευχθεί αυτό, ο φάκελος της άδειας που βρίσκεται στα χέρια της Δ.Ο.Κ.Κ. θα είναι πλήρης και θα απομένει η εξέταση, στο σύνολό του, για να ανάψει η Κυβέρνηση το «πράσινο φως». Παράλληλα με αυτή την διαδικασία, στην ΑΕΚ περιμένουν ευχάριστα μαντάτα και από έναν ακόμα φορέα. Πρόκειται για την αρχιτεκτονική επιτροπή, που επί της ουσίας θα δώσει το «οκ» για την αρχιτεκτονική μελέτη του έργου. Η παραπάνω διαδικασία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το ζήτημα της άδειας και πραγματοποιείται, σε αυτό το στάδιο που βρισκόμαστε τώρα. Στο «κλείσιμο» δηλαδή του φακέλου της άδειας και στην τελική έγκριση, για την έναρξη πλέον των εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην ΑΕΚ έχουν ήδη ξεκινήσει να εργάζονται για την διαδικασία της αρχιτεκτονικής μελέτης, καθώς πλέον τα μηνύματα που έχουν λάβει από την Πολιτεία, «μαρτυρούν» ότι το θέμα της άδειας μπήκε στο τελικό του στάδιο. Με την Ένωση να προχωρά ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη και σε αυτό το κομμάτι, προκειμένου μετά το κλείσιμο του φακέλου να «τρέξουν» χωρίς χρονοτριβή οι υπόλοιπες, τυπικές διαδικασίες που απαιτούνται και τα έργα να ξεκινήσουν το συντομότερο.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn