Απίστευτο: η παρουσία του Μελισσανίδη έκανε την ΕΠΟ να το βάλει στα... πόδια! | AEK Fans Blog

Απίστευτο: η παρουσία του Μελισσανίδη έκανε την ΕΠΟ να το βάλει στα... πόδια!

Written By d pourn on Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 | 22:03

Η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να δώσει το «παρών» στη συνάντηση των ΠΑΕ με την FIFA – UEFA ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησαν την ΕΠΟ στην απόφαση να την αναβάλει.


Το πρωί της Τρίτης είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί η συνάντηση των ΠΑΕ με FIFA – UEFA. Εντούτοις η ΕΠΟ αποφάσισε την τελευταία στιγμή να την αναβάλει και προσπάθησε με αστείες δικαιολογίες να δικαιολογήσει την απόφασή της.

«1.Να προστατευτεί η εκκρεμούσα διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου της λίγκας κατά τη γενική συνέλευσή της στις 31/8/2016, και 2.Να μην μετατραπεί η κορυφαία αυτή συνάντηση σε πεδίο αντιπαράθεσης και εκλογικής αναμέτρησης μεταξύ εκπροσώπων των ΠΑΕ, βάσει σχεδίου που είχε προετοιμαστεί και προγραμματιστεί προς εκτέλεση από συγκεκριμένα κέντρα», ανέφερε η ομοσπονδία για τους λόγους της ματαίωσης της συνάντησης δίχως να... πείσει κανέναν!

Όπως αποκάλυψαν, όμως, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο Άρης Ασβεστάς στην εκπομπή τους «Αποκάλυψη Τώρα» στον ΣΠΟΡ – FM 94,6 ένας από τους λόγους που οδήγησε την ΕΠΟ στην απόφαση της αναβολής ήταν η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να δώσει το «παρών» στη συνάντηση.

Ο Μελισσανίδης είχε αποφασίσει να είναι εκεί στη συνάντηση των ΠΑΕ με τη FIFA και είχε ενημερώσει για την πρόθεσή του. Δεν ήταν μία ξαφνική απόφαση, αλλά γνωστή στους περισσότερους και φυσικά στην ΕΠΟ, η οποία τρόμαξε στο ενδεχόμενο να έρθει τετ α τετ μαζί του. Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας ήθελαν πάση θυσία να το αποφύγουν και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που προκάλεσαν τη αναβολή της συνάντησης. Δεν ήταν ο μοναδικός, αλλά η παρουσία του Μελισσανίδη έπαιξε το δικό της (σημαντικό) ρόλο στην απόφαση της ΕΠΟ.

*sportdog.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn