Πήγε περίπατο και πάλι η ελληνοποίηση της ΑΕΚ... | AEK Fans Blog

Πήγε περίπατο και πάλι η ελληνοποίηση της ΑΕΚ...

Written By d pourn on Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 | 23:20

Όπως πέρσι έτσι και φέτος, η ενδεκάδα της Ένωσης δεν είναι... ελληνική!


Λεπτομέρειες απομένουν για να οριστικοποιηθεί πλέον το φετινό ρόστερ της ΑΕΚ. Ουσιαστικά αναμένουμε τον ξένο μέσο και από εκεί και πέρα αν προκύψει κάποιο (ξένο) λαβράκι της τελευταίας στιγμής για την επίθεση ή το κέντρο της άμυνας ή μια κίνηση (ξένου πάντα) σε περίπτωση πώλησης ποδοσφαιριστή.

Αλλά σε γενικές γραμμές το ρόστερ και η ενδεκάδα είναι έτοιμη. Και πού μπορεί να καταλήξει κανείς από την παρατήρηση των έντεκα εκλεκτών του Κετσπάγια; Πως η ελληνική ΑΕΚ πήγε μια μια ακόμη χρονιά περίπατο...

Προσέξτε: Στο τέρμα υπάρχει ο Έλληνας Ανέστης με μπακ απ τον Έλληνα Μπάρκα. Στην τετράδα της άμυνας έχουμε μόνο έναν... ντόπιο. Τον Κολοβέτσιο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ.

Στα χαφ και στην επίθεση μονάχα ο Μάνταλος είναι «δικός» μας. Σιμόες, Γιόχανσον, Βάργκας, Μπαρμπόσα, Αλμέιδα είναι οι υπόλοιποι.

Δηλαδή στους έντεκα, μονάχα οι τρεις Έλληνες και οι άλλοι ξένοι.

Μια από τα ίδια λοιπόν με πέρσι. Και όλα αυτά ενώ αναζητούν θέση στην ενδεκάδα οι Πατίτο, Πέκχαρτ, Ντίας. Άλλοι τρεις ξένοι, με τον μόνο Έλληνα που δείχνει πως θα μπαίνει σφήνα στις αλλαγές, να είναι ο Μπακασέτας.

Οι υπόλοιποι θα περιμένουν ειδικές καταστάσεις. Ο Μπακάκης αν δεν παίζει ο Γκάλο, ο Λαμπρόπουλος αν δεν μπορεί ο Κολοβέτσιος, ο Αραβίδης γενικότερα αν... και ου το κάθε εξής.

Και όλα αυτά ενώ όπως προαναφέρουμε, αναμένεται και ο ξένος κεντρικός μέσος στα Σπάτα.

*onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn