Δυνατά ονόματα για την άμυνα της ΑΕΚ | AEK Fans Blog

Δυνατά ονόματα για την άμυνα της ΑΕΚ

Written By geopu21 on Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 | 14:52

Το θέμα της απόκτησης ενός ακόμα στόπερ από την ΑΕΚ παραμένει… ορθάνοικτο, με την Ένωση να «τσεκάρει» περιπτώσεις που έχουν προταθεί, ώστε να βρει κάτι καλό, που θα δυναμώσει στον βαθμό που θέλει ο προπονητής της, τα μετόπισθεν. 


Τα ονόματα του Ρολάντο της Μαρσέιγ, αλλά και του Τζόλεον Λέσκοτ της Άστον Βίλα, είναι στην ατζέντα της ΑΕΚ, παρότι αμφότεροι είναι πολύ δύσκολες υποθέσεις.

Οι οποίες θα απαιτήσουν οικονομική υπέρβαση για να υλοποιηθούν. Χωρίς βεβαίως να είναι οι μοναδικές, αφού στη λίστα που έχει στα χέρια του ο Τιμούρ Κετσπάγια, υπάρχει κι άλλος ένας κεντρικός αμυντικός, που επίσης ενδιαφέρει.
Στην ΑΕΚ θέλουν να ψάξουν για μια πολύ δυνατή περίπτωση κεντρικού αμυντικού, που θα πλαισιώσει τον Τσιγκρίνσκι και θα «θωρακίσει» την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Με τις επαφές με υποψήφιους στόχους να συνεχίζονται και μέσα στις επόμενες μέρες να ξεκαθαρίζει το τοπίο, όσον αφορά στο θέμα του στόπερ.

Που προς το παρόν παραμένει… ορθάνοικτο, με την ΑΕΚ να δείχνει τη διάθεση να προχωρήσει τελικά, στην απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn