«Η ΑΕΚ χτίζει τη βάση της Εθνικής Ελλάδας» | AEK Fans Blog

«Η ΑΕΚ χτίζει τη βάση της Εθνικής Ελλάδας»

Written By Juker on Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 | 23:08

Από την πρώτη στιγμή που έφυγε ο Μπαρμπόσα απ’ την ΑΕΚ, το ζητούμενο ήταν ένα. Να έρθει ένας ισάξιος ή ακόμα καλύτερος του Πορτογάλου για να καλύψει μία θέση στα άκρα της επιθετικής τριάδας. 


Μάλλον, η πιο σωστή φράση είναι «για να αποτελέσει μια βασική επιλογή στα χέρια του Κετσπάγια και όχι μια λύση ανάγκης».

Η μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου όντως είναι επιπέδου ΑΕΚ. Η εμπειρία του, το αδιαμφισβήτητο ταλέντο που έχει, αλλά και το γεγονός ότι γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος κάνουν τον 29χρονο διεθνή να αποτελεί όντως ιδανική επιλογή για την Ένωση. Έρχεται άλλωστε σε πολύ καλή ηλικία, γεμάτος από ευρωπαϊκές παραστάσεις, να συμπληρώσει το «παζλ» που άργησε μεν, αλλά δημιουργείται δε, με σωστές κινήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Δικέφαλος «χτίζει» σιγά – σιγά και πάλι ένα σύνολο που θα αποτελεί τη βάση της Εθνικής ομάδας. Μάνταλος, Αραβίδης, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος και έπονται κι άλλοι. Ανέστης, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Πλατέλλας είναι παίκτες που μπορούν να χτυπήσουν την πόρτα της Εθνικής. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, αφού κάθε μεγάλος σύλλογος πρέπει να αποτελεί τον «αιμοδότη» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Ο Δικέφαλος βαδίζει ξανά μετά από χρόνια σε σωστά μονοπάτια. Θυμηθείτε τι γινόταν τις τελευταίες σεζόν πριν τον υποβιβασμό της ΑΕΚ στις χαμηλότερες κατηγορίες. Διεθνής ούτε για …δείγμα. Αυτά όμως έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, γεγονός που αποδεικνύεται από πολλά παραδείγματα κι αυτό σίγουρα είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά που έχει κάνει ο σύλλογος την τελευταία τριετία.

Η μεταγραφή του Λάζαρου είναι απ’ αυτές που κάποιοι ονομάζουν «to the point». Ακριβώς εκεί που «πονάει» η ομάδα και για να είμαστε πιο σαφείς, σε μια από τις θέσεις που «πονάει». Η ενίσχυση του ρόστερ όμως πρέπει να συνεχιστεί. Ειδικά στη μεσαία γραμμή, όσο παραμένουν ως επιλογές οι Σιμόες – Γιόχανσον μαζί με τον ταλαντούχο αλλά άπειρο Γαλανόπουλο, τότε είναι ξεκάθαρο ότι μια επιπλέον προσθήκη θα πρέπει να θεωρείται ως απαραίτητη.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn