Εμετική ανακοίνωση οπαδών του Αρη κατά της ΑΕΚ για το φιλικό | AEK Fans Blog

Εμετική ανακοίνωση οπαδών του Αρη κατά της ΑΕΚ για το φιλικό

Written By Juker on Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 | 22:09

Ανακοίνωση που ξεπερνά τα όρια με εμετικές και προσβλητικές εκφράσεις για την ΑΕΚ παραμονή του φιλικού με τον Αρη στο Χαριλάου, εξέρωσε σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ καλεί όλο τον κόσμο του ΑΡΗ να παρευρεθεί την Τετάρτη στο θρυλικό ΧΑΡΙΛΑΟΥκαι να δώσει δυναμικό παρόν στο φιλικό ματς με το μισητό μεταλλαγμένο πουλί της αθήνας..!!!
Όπως είδαμε όσοι βρεθήκαμε στο τελευταίο φιλικό που έδωσε η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ, η ομάδα δείχνει θετικά στοιχεία και φαίνεται ήδη, πως αν συνεχίσει να υπάρχει σοβαρότητα και όρεξη για δουλειά στις τάξεις της, σε συνδυασμό με κάποιες απαραίτητες προσθήκες ενίσχυσης και φυσικά τη βοήθεια του τεράστιου ΛΑΟΥ που διαθέτει ο σύλλογος, η υπόθεση άνοδος και λήξης του μαρτυρίου, θα αποτελέσει σύντομα τυπική διαδικασία..!!!
Είναι λοιπόν πρώτης τάξεως ευκαιρία την Τετάρτη με τους αχώνευτους κομπλεξικούς, να δείξουμε έμπρακτα τη στήριξη μας στην ομάδα θυμίζοντας πως είμαστε στο πλευρό της οπως πάντα, δίνοντας τον δικό μας αγώνα από την κερκίδα…!!! Παράλληλα στέλνουμε από τώρα προς πάσα κατεύθυνση, το μήνυμα οτι πλησισζει η επιστροφή της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ στη φυσική της θεση, γι’αυτό καλά θα είναι ν’αρχισουν σιγά σιγά να πλένουν τους κώλους τους………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κάντε μας τα γούστα και διαλύστε το μισητό χανουμι σε μια μικρή επίδειξη αυτού που ΕΡΧΕΤΑΙ….
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ…(και μετα από αυτή)…!!!!
ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970″


*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn