Επείγον μήνυμα Μελισσανίδη: Να είστε έτοιμοι | AEK Fans Blog

Επείγον μήνυμα Μελισσανίδη: Να είστε έτοιμοι

Written By Juker on Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016 | 23:02

Ο «Τίγρης» σε επικοινωνία του με τους Στράτο και Ανδριόπουλο σήμανε… συναγερμό καθώς διαφαίνεται η έκδοση της οικοδομικής άδειας.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ», ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήρθε σε επαφή με τους επικεφαλής του project της «Αγια-Σοφιάς», καθ’ ότι κατόπιν νέων επαφών με κυβερνητικά στελέχη, δόθηκε η διαβεβαίωση πως ίσως και μέσα στον Αύγουστο να προχωρήσει η έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα τελευταία 24ωρα έχουν πραγματοποιηθεί διαδοχικές επαφές του «Τίγρη» με αρμόδια στελέχη της Κυβέρνησης, με στόχο να ξεπεραστούν τα ζητήματα που έχουν προκύψει και η οικοδομική άδεια να φτάσει στα χέρια της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, που προέρχονται από κυβερνητικούς κύκλους, ο Δημήτρης
Μελισσανίδης ανέλαβε… δράση ώστε η ΑΕΚ να μην μείνει άλλο εγκλωβισμένη σε γραφειοκρατικές διαδικασίες και επιτέλους, να πάρει το πολυπόθητο έγγραφο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως στις εν λόγω επαφές του «Τίγρη» με υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης, δόθηκε από πλευράς Πολιτείας η διαβεβαίωση πως το συντομότερο, η άδεια θα είναι στα χέρια της ΑΕΚ. Με την εξέταση του φακέλου της «Ένωσης» να ολοκληρώνεται και την Δ.Ο.Κ.Κ. να δίνει το τελικό «οκ», ώστε η ΑΕΚ να προχωρήσει τις εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι επαφές που προαναφέραμε αφορούσαν κυρίως το κομμάτι της υψομετρικής Μελέτης, που ακόμα… απουσιάζει από τον φάκελο, λόγω της ανεκδιήγητης στάσης του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Με το εν λόγω έγγραφο να είναι απαραίτητο ώστε η διαδικασία να ολοκληρωθεί. Φαίνεται λοιπόν πως η Κυβέρνηση έδωσε την διαβεβαίωση στην ΑΕΚ πως αυτό το θέμα θα ξεπεραστεί άμεσα, με τον φάκελο της «Ένωσης» να κλείνει και εν συνεχεία να λαμβάνει την τελική έγκριση από την Δ.Ο.Κ.Κ..

Να σημειωθεί εδώ, πως αυτή την περίοδο η αρμόδια Υπηρεσία του ΥΠΕΝ βρίσκεται εκτός λειτουργίας και αναμένεται να ενεργοποιηθεί ξανά, μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Με το θέμα της ΑΕΚ να έρχεται τότε σε πρώτο πλάνο για την Δ.Ο.Κ.Κ., που εκτιμάται ότι μέχρι εκείνο το διάστημα θα έχει λάβει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την υψομετρική Μελέτη, την οποία και θα εξετάσει ώστε να ανάψει το «πράσινο φως» για την άδεια της «Αγια-Σοφιάς».

Επίσης, οι πληροφορίες θέλουν την μέχρι τώρα εξέταση του φακέλου της ΑΕΚ να έχει λάβει την πρώτη έγκριση από την αρμόδια Υπηρεσία, με τους τεχνικούς που τον έχουν μελετήσει να βρίσκουν την «Ένωση» απόλυτα συνταγμένη με όσα προβλέπουν οι νόμοι.

Γι’ αυτό και με την εξασφάλιση της υψομετρικής Μελέτης, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος, ώστε να έρθει το τελικό «οκ», που θα επιτρέψει στον «Δικέφαλο» να βάλει τα θεμέλια του νέου «σπιτιού» του.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn