Τέλος ο Γκιρτζίκης-Εκδόθηκε το βούλευμα! | AEK Fans Blog

Τέλος ο Γκιρτζίκης-Εκδόθηκε το βούλευμα!

Written By d pourn on Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 | 18:45

Το Συμβούλιο Εφετών εξέδωσε το βούλευμα για το σκάνδαλο με την κάρτα υγείας, το οποίο κοινοποιείται άμεσα στην ΕΠΟ και καθιστά τον Γκιρτζίκη και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους, έκπτωτους!


Τέλος οριστικά και αμετάκλητα από το ποδόσφαιρο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης και όλοι όσοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο με την κάρτα υγείας!

Όπως μετέδωσε ο Άρης Ασβεστάς στον ΣΠΟΡ FM, το βούλευμα εκδόθηκε από το Συμβούλιο Εφετών και μέσα στις επόμενες μέρες θα κριθεί αμετάκλητο και θα κοινοποιηθεί στην ομοσπονδία!

Αυτό σημαίνει ότι: Αυτοδίκαια, τα πρόσωπα που παραπέμπονται σε δίκη θα κηρυχθούν έκπτωτα και άρα, ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν θα έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος στις εκλογές της 1ης Οκτώβρη!

Να σημειώσουμε πως το βούλευμα για την υπόθεση της κάρτας υγείας (που αφορά 29 εκατομμύρια ευρώ…) θα κοινοποιηθεί σε όλους κατηγορούμενους πιθανότατα αύριο ή τη Δευτέρα.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, εκτός του Γιώργου Γκιρτζίκη, είναι οι: Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος), Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Καραμελίδης (μέλος και πρόεδρος της ΚΕΔ), Γιάννης Οικονομίδης (μέλος), Νίκο Προύντζος (μέλος) και Σπύρος Καλογιάννης (μέλος και μέχρι πρόσφατα πρόεδρος της Football League καθώς τον διαδέχθηκε ο Στέλιος Σφακιανάκης).

Πλέον, μετά από αυτή την εξέλιξη, αναμένουμε τον υποψήφιο της παράταξης της συμπολίτευσης για τις εκλογές του Οκτώβρη, που θα γίνουν, θυμίζουμε, στα Χανιά.

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn