Παναθηναϊκός: «Δεν κατεβαίνουμε σε αυτό το σημαδεμένο διαιτητικά πρωτάθλημα»! | AEK Fans Blog

Παναθηναϊκός: «Δεν κατεβαίνουμε σε αυτό το σημαδεμένο διαιτητικά πρωτάθλημα»!

Written By d pourn on Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 | 22:38

Σφοδρή αντίδραση του ΠΑΟ στις πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις της ΕΠΟ στο θέμα διαιτησίας! Με ανακοίνωσή τους, οι πράσινοι ξεκαθάρισαν πως δεν κατεβαίνουν στο νέο πρωτάθλημα, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα!


Επιβεβαιώθηκε με επίσημο τρόπο η αγανάκτηση του Παναθηναϊκού –με αφορμή της πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις της ΕΠΟ στο θέμα της διαιτησίας- και η οριστική απόφασή του να μην κατέβει στη νέα Σούπερ Λίγκα!

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι πράσινοι κάνουν σαφές πως αν η ελληνική ομοσπονδία δεν συμμορφωθεί, τότε δεν πρόκειται να συμμετάσχουν σε «ακόμα ένα σημαδεμένο διαιτητικά πρωτάθλημα, το οποίο δεν πρέπει να ξεκινήσει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Οι σημερινές μεθοδεύσεις της υπό βαριά κατηγορία διοίκησης της ΕΠΟ που αποφάσισε να ορίσει τους διαιτητές του νέου πρωταθλήματος της Super League με τους όρους της, αγνοώντας παντελώς τα όσα είχαν συμφωνηθεί τον προηγούμενο καιρό και με τη διαμεσολάβηση της UEFA, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Δυστυχώς τα γνωστά παράκεντρα εξουσίας και οι εγκληματικές οργανώσεις που έχουν διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάθε έννοια ισονομίας, επιχειρούν και πάλι, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, να δημιουργήσουν εκείνες τις συνθήκες που θα μας οδηγήσουν και πάλι να αποτελέσουμε θεατές του ίδιου έργου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τιμά τη στάση όσων σήμερα αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε αυτό το διασυρμό των θεσμών και το κουρέλιασμα των συμφωνιών που δυστυχώς είχε προβλέψει ότι θα συνέβαιναν.

Ο Παναθηναϊκός δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να συμμετάσχει σε ένα ακόμα σημαδεμένο διαιτητικά πρωτάθλημα το οποίο με τους σημερινούς όρους και συνθήκες δεν πρέπει να ξεκινήσει».

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn