Ευχάριστα νέα για την "Αγιά Σοφιά"! | AEK Fans Blog

Ευχάριστα νέα για την "Αγιά Σοφιά"!

Written By Juker on Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 | 15:35

Μετά τις συνεχείς καθυστερήσεις από πλευράς Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και τις σχετικές πιέσεις από πλευράς ΑΕΚ, το Υπουργείο Περιβάλλοντος αναμένεται να παρακάμψει τη δημοτική αρχή, προκειμένου να συμπληρωθεί ο φάκελος. 


Τις τελευταίες ημέρες οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει αρκετά από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΑΠΕΝ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι θέμα λίγων ημερών να κλείσει η υπόθεση της υψομετρικής μελέτης, που είχε «κολλήσει» λόγω της πλήρους άρνησης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας να συνεργαστεί με την Ένωση, αλλά και το Υπουργείο.

Παράλληλα με αυτό το θέμα, η ΑΕΚ έχει τρέξει τις τελευταίες ημέρες και την υπόθεση της αρχιτεκτονικής μελέτης, η οποία θα περάσει από αρχιτεκτονική επιτροπή, μια διαδικασία που προβλέπεται με την συμπλήρωση του φακέλου για την έκδοση της άδειας. Παρότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, φαίνεται ότι οι εξελίξεις στο θέμα της «Αγιά Σοφιάς» έχουν αρχίσει και πάλι να κυλούν, με την Κυβέρνηση να δείχνει διάθεση για να τελειώσει η υπόθεση.

Κάτι που στην ΑΕΚ ελπίζουν ότι θα συμβεί το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να ξεκινήσουν επιτέλους τα έργα. Την ίδια στιγμή, στην Ένωση εξακολουθούν να βρίσκονται σε επαφή και με την Περιφέρεια Αττικής, η οποία θα κινήσει τις διαδικασίες για την υπογειοποίηση του δρόμου μπροστά από το γήπεδο...

*sportdog.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn