Φάρα: «Σηκώθηκα για την κόρη μου» | AEK Fans Blog

Φάρα: «Σηκώθηκα για την κόρη μου»

Written By d pourn on Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 | 20:22

Η υπόσχεση που είχε δώσει στην κόρη του έκανε τον Μο Φάρα παρά την πτώση του να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στα 10.000μ. ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.


Σημασία δεν έχει αν πέσεις, αλλά να σηκωθείς και ο Μο Φάρα το έδειξε στην πράξη. Παρά την πτώση του νωρίς στην κούρσα των 10.000μ., ο Βρετανός δρομέας μεγάλων αποστάσεων υπερασπίστηκε τον τίτλο του και κατέκτησε το χρυσό.

Όπως, δε, αποκάλυψε ο 33χρονος αθλητής, απλώς εκπλήρωσε την υπόσχεση που είχε δώσει στην κόρη του. «Αυτό το μετάλλιο σημαίνει πολλά για μένα. Είναι πολύ σημαντικό να με θεωρούν ως έναν από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο», τόνισε ο Φάρα που θα διεκδικήσει το χρυσό ΚΑΙ στα 5.000μ.

«Η κόρη μου είχε ζητήσει τη νίκη στην κούρσα και της αφιερώνω το μετάλλιο. Στραβοπάτησα κι έπεσα. Για μια στιγμή πίστεψα πως όλα τελείωσαν. Όλη αυτή η σκληρή δουλειά μπορούσε να χαθεί σ' ένα δευτερόλεπτο. Όταν όμως σηκώθηκα και κατάλαβα πως δεν είχα τραυματιστεί, τότε σκέφτηκα πως έπρεπε να κάνω την κούρσα της ζωής μου. Είχα στο μυαλό μου την Ριάνα και σκέφτηκα πως δεν έπρεπε να την απογοητεύσω. Έπρεπε να νικήσω για την κόρη μου. Τώρα στόχος είναι το χρυσό και στα 5 χλμ. για κλείσω τους αγώνες με ιδανικό τρόπο», πρόσθεσε.

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn