Οι κρίσιμες ώρες του Γιόχανσον και ο σκόρερ Αλμέιδα | AEK Fans Blog

Οι κρίσιμες ώρες του Γιόχανσον και ο σκόρερ Αλμέιδα

Written By Juker on Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016 | 12:44

O επαναληπτικός με την Σεντ Ετιέν και όσα συμβαίνουν στην ομάδα, είναι τα θέματα που κυριαρχούν στον σημερινό αθλητικό Τύπο και το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.


ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η αγωνία για τον Γιάκομπ Γιόχανσον είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία σημειώνει πως χορηγήθηκε άμεσα φαρμακευτική αγωγή και δίνει μάχη προκειμένου να μπει στην αποστολή για τον επαναληπτικό, την ώρα που ο Κετσπάγια φτιάχνει τα πλάνα του και στο χειρότερο σενάριο, δηλαδή ενδεκάδα χωρίς τον Σουηδό. Αναφορά γίνεται και στο πριμ του κυπέλλου που έλαβαν οι ποδοσφαιριστές, ενώ γίνεται λόγος και για τη «μάχη» ανάμεσα σε Πέκχαρτ και Μπακασέτα για την κορυφή της επίθεσης. Τέλος, γίνεται αναφορά στην παρουσία του κόσμου, που εκτιμάται στις 40.000, αλλά και στον Αλμέιδα, που έχει χάσει ήδη τα μισά κιλά από αυτά που έπρεπε.

SPORTDAY

Με τον Ούγκο Αλμέιδα και την πιθανότητα να είναι ακόμα και στο βασικό σχήμα ασχολείται η εφημερίδα, που έχει τίτλο: «Βρε… λες», την ώρα που χθες αγωνίστηκε με τους βασικούς στο δίτερμα και σκόραρε. Αναφορά γίνεται φυσικά και στον Γιόχανσον, κάνοντας λόγο για ώρες αγωνίας στην ΑΕΚ, ενώ φιλοξενείται και θέμα για τις 200 συμμετοχές της Ένωσης στην Ευρώπη.

LIVE SPORT

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον είναι και εδώ το βασικό θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με την εφημερίδα να τονίζει: «Πάγωσαν με Iceman», την ώρα που γίνεται λόγος στο τι αλλάζει από πλευράς ενδεκάδας σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Σουηδός. Αναφορά γίνεται και στον πρώτο «Ευρωπαίο» σκόρερ της ΑΕΚ, τον Ούγκο Αλμέιδα.

GOAL

Με τις 200 συμμετοχές της ΄Ένωσης στην Ευρώπη ασχολείται κυρίως η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, κάνοντας αφιέρωμα με τους 11 κρίσιμους σταθμούς και έχοντας ως τίτλο: «Στα 200 με περηφάνια». Αναφορά γίνεται και στην κίνηση των εισιτηρίων, με το κάτω διάζωμα να έχει πλέον γεμίσει, αλλά και στο πρόβλημα που προέκυψε με Γιόχανσον.

*aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn