Λύθηκε το συμβόλαιο του Μαυροκεφαλίδη! | AEK Fans Blog

Λύθηκε το συμβόλαιο του Μαυροκεφαλίδη!

Written By d pourn on Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 | 14:44

Οριστικά παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ελληνας σέντερ υπέγραψε την λύση του συμβολαίου του κοινή συναινέση και ήδη η ΑΕΚ από χθες κινείται για την αντικατάσταση του.


Πιθανόν μέσα στην μέρα οΛουκάς να περάσει από τα γραφεία για να υπογράψει και κάποια άλλα έγγραφα όμως ήδη το βασικό έγγραφο που προβλέπει τους όρους της λύσης έχει σταλεί υπογεγραμμένο.

Ο τρόπος που λύθηκε εύκολα και γρήγορα το συμβόλαιο του Ελληνα σέντερ αποτελεί και την καλύτερη απάντηση σε σενάρια που ήθελαν το “διαζύγιο” των δύο πλευρών να έχει οικονομική αιτία. Είναι αν μη τι άλλο δεδομένο πως παίκτης με εγγυημένο συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν το μόνο πράγμα που δεν πρόκειται να κάνει για να διεκδικήσει χρήματα αν του οφείλονται είναι να…λύσει το συμβόλαιο του. Παρότι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ήθελε να μείνει στην ΑΕΚ και η Βασίλισσα τον είχε στην κορυφή της λίστας για την σεζόν που έρχεται, αφού εκτός της δεδομένης αξίας του είναι γνωστή η άριστη σχέση που έχει εδώ και χρόνια με τον Γιούρι Ζντοβτς από την κοινή τους παρουσία στη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, τα πράγματα ήρθαν έτσι που κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει.

Το αν ο Λουκάς θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα άμεσα ή αργότερα μέσα στη σεζόν δεν έχει ξεκαθαρίσει αλλα το μόνο βέβαιο είναι πως δεν φεύγει επειδή τον περιμένει κάποια άλλη ομάδα. Είναι μια απόφαση για την οποία δεν θα βιαστεί ενώ αντίθετα η ΑΕΚ… βιάζεται για την αντικατάσταση του. Ηδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τον Δημήτρη Μαυροειδή.


Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn